in

Ryan Edwards TRASHES Soția Mackenzie: Ești un trișor murdar! Vreau un divort!

Se pare că s-a terminat între Ryan Edwards și soția sa, Mackenzie.

De asemenea, arată foarte urât.

În jurul orei 2 a.m., duminică, fosta vedetă a Teen Mom a împărtășit un meme din ceva numit „Cheater & Cheater Quotes”, care spune următoarele:

„Odinioară aveam încredere în tine, dar acum cuvintele tale nu înseamnă nimic pentru mine, pentru că acțiunile tale spuneau adevărul.”

La naibahuh?

Ca descriere a acestei declarații, Edwards a adăugat:

„Regretul tău vine… bunul Dumnezeu mi-a arătat ce am nevoie, dar nu ce mi-am dorit”.

După ce a încărcat acest mesaj pe pagina sa de Instagram, Ryan a continuat să lase un comentariu sub o fotografie a cuplului distribuită de soția sa în iulie 2022.

„Scoate-i pe soție de aici”, a scris el. „Nu sunt mândru că sunt căsătorit cu cineva care se petrece în baruri și vine acasă cu alți bărbați [sic].”

Asta spune totul, nu?

Ryan și Mackenzie împărtășesc fiul Jagger și fiica Stella.

S-au întâlnit la o sală de sport din Chattanooga, Tennessee, înainte de a intra într-o poveste de dragoste cu roller coaster.

Relația cuplului a fost relatată în serialul de realitate MTV menționat mai sus, inclusiv la ceremonia de nuntă din 2017.

În următorii câțiva ani, Edwards s-a luptat cu o problemă de abuz de substanțe, în timp ce Mackenzie i-a stat cu fermitate alături.

Ryan Edwards și Mackenzie Standifer și-au încheiat pauza în rețelele sociale. Și acum își spun povestea ca niciodată. (Fotografie prin Instagram)

În timpul unui episod din iunie 2017 din Teen Mom 2, Ryan a fost văzut adormind în timp ce conducea el însuși și soția lui acum înstrăinată la ceremonia de nuntă.

„Este un drogat”, a spus Mackenzie despre noul ei soț în timpul episodului. — Nu-i pasă de nimic.

După difuzarea filmării, Edwards – care îl împarte și pe fiul Bentley cu fosta iubită Maci Bookout – a dezvăluit că s-a internat din nou la dezintoxicare.

„Cu puțin peste 30 de zile în urmă, am luat decizia de a mă înregistra într-o unitate de reabilitare. Acum m-am întors acasă și sunt bine, iar viața nu ar putea fi mai bună”, a spus Ryan atunci, adăugând:

„Fără sprijinul soției și al părinților mei nu aș fi putut face asta. Vă mulțumesc tuturor pentru urările voastre de bine.”

Ryan și Mackenzie în 2021
Fotografie prin Instagram

În afară de faptul că Bookout mărturisește că fiul său nu vrea nimic de-a face cu tatăl său, am auzit puțin de la Ryan. De Ryan recent.

La naiba, postarea de mai sus a marcat prima dată când și-a actualizat chiar și pagina oficială de Instagram din 2018.

„Nu sunt mândru că sunt căsătorit cu cineva care se întâlnește în baruri și vine acasă cu alți bărbați…”, a continuat Ryan duminică, sugerând că o cerere de divorț este pe cale:

„Mâine nu poate veni suficient de repede! Asistent[‘t] Știi ce se întâmplă când stai cu câini? Stai, uite cu cine vorbesc.

Mackenzie și Ryan Edwards împreună
Mackenzie și Ryan Edwards arată drăguți și confortabili în această fotografie a perechii împreună.

Ryan a continuat spunând că Mackenzie ar fi citat consumul trecut de droguri al soțului ei și istoricul de abuz de substanțe ca motiv pentru înșelăciune.

„Și apoi da vina pe dependența mea, da, divorțul este ceea ce trebuie”, a scris ea.

Mackenzie încă nu a comentat public acuzațiile de divorț și infidelitate ale lui Ryan.

Îl vom vedea pe Edwards în serialul special „The Aftermath” de la sfârșitul sezonului 2 Teen Mom Family Reunion, care este difuzat în prezent.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Abigail Breslin se căsătorește cu Ira Kunyansky: vezi rochia ei de mireasă uimitoare

Tamar Braxton și alte vedete îl susțin pe Rickey Smiley după moartea fiului