in

Oprah sărbătorește 69 de ani la o cină plină de stele

Duminică, 29 ianuarie, a marcat împlinirea a 69 de ani a lui Oprah Winfrey, iar mogulul mass-media a fost onorat la o cină găzduită de Anastasia Beverly Hills (alias ABH).

Anastasia Beverly Hills își sărbătorește cea de-a 25-a aniversare

Mitingul, care a avut loc sâmbătă seara, avea să sărbătorească din punct de vedere tehnic cea de-a 25-a aniversare a ABH, iar 25 de femei influente s-au reunit pentru a comemora această ocazie.

Pe lângă Oprah, alți participanți au inclus Kim Kardashian, Kris Jenner, Lori Harvey, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Sofia Vergara, Jessica Alba și Sharon Stone.

Pe măsură ce sărbătoarea s-a desfășurat în onoarea călătoriei lui ABH, doamnele au fost sigure că vor avea pe punte un tort de ziua lui Oprah. Vorbește despre tratarea unei regine Vărsător Dreapta!

Oprah a fost tot zâmbet în timp ce celelalte vedete au arătat dragoste

În timpul festivităților, Oprah cu siguranță a făcut niște instantanee dulci cu JLo și Kim Kardashian. Verifică-l mai jos.

Anastasia Soare, CEO al ABH, i-ar fi urat personal lui Oprah la mulți ani în urma evenimentului.

În timp ce sărbătoarea zilei de naștere a lui Oprah a fost limitată la ceilalți 24 de participanți la petrecerea ABH, alte celebrități și-au arătat dragostea prin intermediul rețelelor sociale.

Scandal Actrița Kerry Washington i-a scris lui Oprah pe Twitter, scriind: „Nu există o lumină mai strălucitoare decât zeița zilei de astăzi”. De asemenea, i-a mulțumit lui Winfrey pentru tot ceea ce face, când îi trimite valuri de dragoste de ziua ei.

Desigur, cea mai bună prietenă a lui Oprah, Gayle King, a distribuit și o postare pe Instagram. Gayle și-a legendat cu căldură fotografia: „Fericiți tuturor fetei care își trăiește cea mai bună viață în fiecare zi și face tot ce poate pentru a-i ajuta pe toți ceilalți să facă la fel”.

În cele din urmă, contul oficial de Twitter al regretatei Maya Angelou a încărcat o fotografie cu autorul și Winfrey stând unul lângă altul. Aceasta a fost însoțită de un citat care spunea: „Permiteți-mi să reamintesc tuturor femeilor că trăim o viață mai lungă și mai bună atunci când avem surori pe care le iubim”.

Strigați-i doamnei Oprah Winfrey și îi dorim mult mai multe sărbători pline de distracție!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Britney Spears îi condamnă pe trolii care au sunat la poliție: nu sunteți adevărații mei fani!

Actrița „Laverne & Shirley” Cindy Williams a murit la vârsta de 75 de ani