in

Oferta flash de 24 de ore a lui Kate Spade: obțineți un portofel de 230 USD pentru doar 55 USD

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Dacă sunteți în căutarea unui portofel simplu, pe cât de drăguț, pe atât de funcțional, Kate Spade are exact ceea ce aveți nevoie. Există o reducere flash de 24 de ore pe portofelul mare Kate Spade Laurel Way Neda. Dacă cumpărați un portofel nou, s-ar putea la fel de bine să obțineți o ofertă bună, nu? În loc să plătiți 230 USD, puteți obține acest portofel pentru doar 55 USD. Aceasta este o reducere de 76%.

Din păcate, ai doar intr-o zi pentru a obține portofelul mare Kate Spade Laurel Way Neda la acest preț. Este un portofel grozav care este suficient de compact pentru a încăpea în toate gențile tale, chiar și în cele mici. În plus, are suficient spațiu pentru cardurile dvs. de credit, bancnote, licență, schimburi libere, bilete și orice altceva aveți nevoie. Vine în cinci culori: negru, verde, boabe adânci, cafeniu și violet deschis.

Scapă de vechiul tău portofel uzat și înlocuiește-l cu acesta înainte ca reducerea să dispară. PS, acestea fac și cadouri grozave!

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Schiorul profesionist Kyle Smaine, ucis de avalanșă, a murit la vârsta de 31 de ani

Jinger Duggar: Părinții mei m-au mințit! Isus este bine cu alcoolul și controlul nașterii!