in

Oferta Flash 24 de ore: Economisiți 100 USD la camera de securitate Ring Wireless

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Indiferent dacă doriți să vă transformați casa într-o casă inteligentă sau doriți doar să vă sporiți securitatea, aveți nevoie de o cameră de securitate HD fără fir Ring Spotlight în viața dvs. Această cameră cu mișcare activată are lumini LED, alarmă cu sirenă și baterie reîncărcabilă de schimb. Chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți vizualiza și răspunde la toate alertele folosind aplicația Ring gratuită. Puteți chiar să utilizați aplicația pentru a vorbi cu oricine se află acolo când intră în proprietate.

De obicei, camera de securitate HD fără fir Ring Spotlight cu Ring Assist+ ar costa 230 USD, dar puteți obține acest pachet pentru doar 130 USD doar astăzi la HSN.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Drake, Lil Wayne și 2 Chainz cântă la Club LIV de ziua lui Stevie J

Amy Robach și TJ Holmes împachetează cu îndrăzneală PDA după concedierea ABC!