in

Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, îl va portretiza într-un film bio

Lionsgate a acceptat provocarea de a portretiza legendarul Michael Jackson într-un viitor biopic cu același nume. Și actorul principal, nepotul lui Michael Jaafar Jackson, creează deja un pic de zgomot în jurul proiectului. Cântăreața și compozitorul în vârstă de 26 de ani este fiul lui Jermaine Jackson.

Pozând într-o mișcare și stil clasic Michael, Jaafar a reacționat la casting pe feedul său de Instagram. El a scris:

„Sunt umilit și umilit să aduc la viață povestea unchiului meu Michael. Tuturor fanilor din întreaga lume, ne vedem curând.”

Al doilea Termen limită, Antonio Fuquaregizor de film ca Emancipare Și Ziua de antrenament, va fi atașat pentru a regiza filmul biografic Jackson. Fuqua a confirmat vestea și pe pagina ei de Insta. John Logan este responsabil de scenariu. Graham Knight, GK Films și co-executorii de proprietate ai lui Michael Jackson, John Branca și John McClain, vor coproducă proiectul.

Dacă nu știai, averea lui Michael a căzut în mâinile avocatului de divertisment al lui Jackson Branca și a directorului muzical McClain pe baza unui testament din 2002. Documentul era singurul testament disponibil după moartea subită a lui Jackson la 50 de ani, pe 25 iunie 2009.

Termen limită relatează că Jaafar cântă și dansează de la vârsta de 12 ani. Deși filmul va evidenția ascensiunea lui Jackson la faimă, se pare că nu va evita controversele care au urmat, inclusiv acuzațiile de abuz asupra copiilor.

Nu se vorbește despre o dată de lansare pentru biopic și pentru Termen limită, filmul poate încă mai căuta un partener offshore pentru a prezenta. Sony ar putea fi implicat, potrivit surselor outlet-ului.

Taj Jackson, primul fiu al lui Tito Jackson, a răspuns pozitiv veștii de pe Twitter, sărbătorind talentele vărului său.

El a postat pe Twitter:

„Au găsit singura persoană perfectă pentru a juca unchiul meu în acest biopic. Am plâns de mândrie după ce am văzut audiția de coafură/machiaj a lui Jaafar ieri. Nu numai că l-a întruchipat pe Michael Jackson… a avut tonul, cadența vocii sale, manierele, TOTUL!”

În august anul trecut, Taj a fost mediatizat după ce a făcut apeluri Piatra de rulare pentru că l-a numit pe Harry Styles „noul rege al pop”, un titlu pe care fanii MJ l-au protejat de mult în timpul trecerii sale. Taj a susținut că titlul a fost retras, având în vedere cel al lui Jackson „zeci de ani de dăruire și sacrificiu”.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mackenzie McKee: însărcinată de noul iubit Khesanio Hall?!

Memphis NAACP Prez spune că acuzațiile în cazul Tire Nichols ar putea fi schimbate