in

Michael B. Jordan se adresează lui Lori Harvey Split pe SNL

În timp ce Lori Harvey se încălzește cu Damson Idris, Michael B. Jordan vorbește în glumă despre despărțirea sa de tânărul de 26 de ani.

Michael B. Jordan s-a concentrat pe a fi un răufăcător bilingv de la despărțire: „Estoj En Raya”

El a recunoscut despărțirea din timpul lui Sâmbătă seara în direct monolog care proclamă că a trecut recent prin „prima sa pauză publică”.

De asemenea, a continuat să împărtășească că, deși a fi în formă este un obiectiv comun după o despărțire, el a fost deja fugit pentru rolul său în Crezul IIIpe care le-a regizat.

„Cei mai mulți oameni după o despărțire spun: „Mă voi întoarce în formă”. Dar eram deja înăuntru Eu cred formă!”

Întrucât era deja într-o condiție fizică excelentă, Michael a observat că trebuie să se concentreze asupra altor activități, precum învățarea limbilor străine. De asemenea, și-a arătat abilitățile de vorbire spaniolă când a spus că s-a alăturat rețelei unei aplicații bazate pe abonament numită Raya.

„Așa că a trebuit să spun: „Bine, cred că voi învăța o nouă limbă”. In orice caz, sunt în Raya.”

se adresă actorul Acea Fotografie cu presupusa lui reacție: „M-am relaxat!”

După ce a anunțat că caută legături cu Raya, Michael a continuat să vorbească despre o fotografie cu ea care a devenit virală în urma știrii. În special, a fost văzut privindu-l cu dispreț în timpul unui joc NBA și mulți credeau că comportamentul lui s-a încheiat după despărțire.

„După despărțire, toată lumea credea că am inima zdrobită pentru că, când a apărut vestea, eram la un meci de baschet și m-au prins privindu-mă. [upset].”

Cu toate acestea, ea a explicat problema împărtășind: „Uite, doar mă relaxam. dar internetul a decis că eu eram trist.

De asemenea, el a remarcat ironic că, atunci când vine vorba de meme triste Michael Jordan, este mult mai probabil să apară fotografia memorabilă a vedetei de baschet care plânge.

În sfârșit, trebuie să adăugăm că acesta a fost urmat de un pic care a inclus numeroase SNL vedete care îl adoră pe Michael B. Jordan, sugerând că actorul ar putea să-l înțeleagă în continuare!

Steve Harvey a remarcat că Lori se află într-un „loc grozav” de la despărțirea ei și a lui Michael

În ceea ce privește despărțirea lui Michael și Lori, Steve Harvey a menționat că tânăra de 26 de ani se află într-un „loc uimitor din viața ei” în urma despărțirii, deoarece Camera din umbră raportate anterior.

„A făcut o treabă grozavă de a-și da seama și de a le face corect. Și cred că se află într-un loc grozav în viața ei chiar acum, cred că este fericită cu Lori și cred că este un loc grozav de început.

El a adăugat că Lori „crește ca o personalitate publică” și încearcă să-și dea seama cum să facă față vieții ei în lumina reflectoarelor.

Mulțumim atât lui Michael B. Jordan, cât și lui Lori Harvey, deoarece continuă să meargă pe drumul lor.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Robach și TJ Holmes împachetează cu îndrăzneală PDA după concedierea ABC!

Schiorul profesionist Kyle Smaine, ucis de avalanșă, a murit la vârsta de 31 de ani