in

Logodnic de 90 de zile All Stars? Membrii distribuției au văzut filmări la Tropical Resort

Sezonul 7 din Fericiți pentru totdeauna? terminat tocmai la timp pentru Logodnicul de 90 de zile: pe cealaltă cale Sezonul 4.

Pentru mulți fani, această distribuție nouă plină de fețe noi este o gură de aer proaspăt după ce a văzut atât de multe vedete de multă vreme.

Dar există niște favoriți ai fanilor – și răufăcători de franciză – pe care producția refuză să-i dea drumul.

Și se pare că o mulțime dintre ei filmează împreună într-o stațiune tropicală. Angela, Big Ed și alții.

Jovi Dufren și Yara Zaya au postat o mulțime de fotografii din vacanța lor tropicală în ultima vreme. Se pare că seamănă mai mult cu o călătorie de afaceri, oricum. (Credit foto: Instagram)

Din păcate, amenințarea unui fel de special „all-star” pentru logodnicul de 90 de zile este prea reală pentru a fi ignorată. Dar există câteva puncte luminoase.

Se pare că mai mulți membri ai distribuției – îi vom enumera într-o clipă – au „făcut vacanță” împreună în fața camerei în Florida Keys.

De unde știm asta? În primul rând, pentru că un număr de turişti furioşi au postat recenzii.

Jovi Dufren și Yara Zaya au fost într-o excursie în Florida Keys. Dar nu totul este distracție și jocuri. (Credit foto: Instagram)

O recenzie a resortului Isla Bella spune: „Singurul negativ a fost filmarea logodnicului de 90 de zile în timpul șederii noastre”, fără niciun avertisment din partea personalului hotelului.

„Au fost echipaje peste tot și a fost bine la început, dar a devenit puțin enervant”, a deplâns recenzia TripAdvisor.

Recenzia cita: „De exemplu, urma să jucăm un joc găzduit de stațiune la bar noaptea, dar a fost anulat pentru că filmau”.

Această recenzie TripAdvisor a fost departe de a fi singură.

Mulți oameni au avut lucruri bune și rele de spus despre hotel. Sincer? Se pare că majoritatea oamenilor s-au bucurat de șederea lor.

Dar un număr de oameni au avut două plângeri principale: că logodnic de 90 de zile membrii distribuției filmau și nu au primit niciun avertisment. Timpul de vacanță este, în general, destul de limitat – unii dintre ei s-ar putea să fi rezervat o excursie pentru o perioadă în care s-ar putea, știi, să se bucure cu adevărat de hotel.

Acestea fiind spuse… cine anume teroriza oaspeții hotelului? Martorii oculari nu ne lasă să ghicim.

Angela Demi. Marele Ed Brown. Și, în mod tragic, Liz Woods – care, așa cum am raportat anterior, pare să se întoarcă cu Ed.

Și apoi există câteva cupluri preferate de fani (dacă nu iubite universal): Jovi și Yara… și Kalani și Asuelu.

Deci, la ce lucrează ei mai exact?

Aparent, există ceva mai multă (falsă) profunzime în această specială decât, să zicem, Peacock Ultima excursie pentru fete pentru Gospodine adevărate franciza.

Rapoartele sugerează că este ceva mai aproape de Tabăra de pregătire pentru căsătorie. Doar că e doar pentru logodnic de 90 de zile cupluri.

Big Ed este unul dintre cei mai deformați și toxici bărbați din franciză.

După socoteala lor, asta înseamnă până la unsprezece despărțiri, cel puțin. Acesta din urmă a avut loc pe scena Tell All.

Din păcate, mulți dintre noi se temeau că Liz se va întoarce cu Ed. E greu să vezi pe cineva luând o decizie atât de autodistructivă o dată, darămite de duzină de ori.

Asuelu Pulaa și Kalani Faagata în Jurnalele de 90 de zile
Fotografie prin Discovery+

Căsnicia lui Kalani Faagata și Asuelu Pulaa a fost atât de tulburată, încât când ambii au anunțat că se mută anul trecut, fanii nici măcar nu erau siguri dacă se mută în același loc.

De fapt… multe rămân foarte incerte. Până la punctul în care cei mai mulți dintre noi am ajuns la concluzia că erau încă sub contract și puteau filma din nou.

Poate o sesiune de consiliere în fața camerei într-o stațiune tropicală să le rezolve toate problemele? Evident nu. Dar va fi totuși frumos ca spectatorii să se informeze cu ei.

Orice terapeut etician l-ar sfătui pe Michael să-și părăsească soția abuzivă, Angela.

Nu ne vom ține respirația pentru oricine îl angajează de producție pentru a-i oferi lui Michael sfatul atât de necesar. Fa ce vrei.

Între timp, niciun raport nu a sugerat că Michael se află în Florida. Ceea ce ar putea însemna că încă își așteaptă viza și va participa, dacă va fi, de la distanță.

Yara și Jovi au dezacorduri reale. Dar între comportamentul disprețuitor al lui Ed și Angela care își abuzează verbal, emoțional și fizic soțul… problemele lor nu sunt comparabile.

Problemele lor nu sunt nici măcar comparabile cu ale lui Kalani și Asuelu. Acel cuplu părea în pragul divorțului. Yara și Jovi trebuie doar să rezolve câteva întrebări mari pentru familia lor.

Va fi interesant de văzut ce iese din toate acestea. Vom ști mai multe când TLC va anunța totul.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În interiorul arestării petrecerii de 32 de ani a Annei Delvey

49ers QB Brock Purdy a învins UCL în jocul de titlu NFC, în cel puțin 6 luni