in

Lisa Loring, actrița originală a lui Wednesday Addams, a murit la 64 de ani

Familia și prietenii deplâng pierderea Lisa Loring.

Actrița, ale cărei credite au inclus rolul originalului Wednesday Addams în sitcomul din 1964, Familia Addamsa murit la vârsta de 64 de ani. fiica lui Loring, Vanessa Foumberga confirmat a varietate mama ei a murit pe 28 ianuarie după ce a suferit un accident vascular cerebral, împărtășind că vedeta „a murit în pace, cu ambele fiice ținându-se de mână”.

Reprezentantul lui Loring a reflectat, de asemenea, asupra trecerii ei la CBS News, menționând într-o declarație că Loring a fost „o mamă, o bunica și o prietenă foarte iubitoare cu o viață întreagă de povești și experiențe incredibile”.

„El a adus la viață unul dintre cele mai emblematice personaje din istoria Hollywood-ului, care este sărbătorit și astăzi”, a spus agentul său. Chris Carbaugh, continuu. „Lisa i-a plăcut să-și împărtășească amintirile și să-și cunoască toți fanii din întreaga lume. Va fi foarte dor de ea.”

La scurt timp după moartea ei, prietenii regretatei vedete au adus și ei un omagiu moștenirii ei. Într-o postare pe Facebook, amice Laurie Jacobson a remarcat că Loring „este încorporat în tapiseria care este cultura pop și în inimile noastre pentru totdeauna ca Wednesday Addams”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ofertă flash MAC Cosmetics: obțineți ruj în valoare de 168 USD pentru doar 64 USD

Actrița TV din „Familia Addams” Lisa Loring a murit la vârsta de 64 de ani