in

Kenya Barris se deschide despre acuzațiile de „perpetuarea colorismului”

Voi oamenii regizorul Kenya Barris recunoaște critica constantă la adresa muncii sale și are zece degete în jos când vine vorba de deciziile sale creative!

Experiențele trăite ale lui Kenya Barris îi modelează munca

În timpul unei întâlniri recente cu Piatra de rulare, Kenya s-a confruntat cu câteva întrebări cu privire la zgomotul pe internet care îl înconjura și munca lui. Pentru context, Kenya se confruntă cu o reacție destul de mare din cauza așa-numitei sale „obsesie biraciale”, cum ar fi Camera din umbră raportate anterior.

Ca răspuns la faptul că a fost „criticat de public pentru perpetuarea colorismului”, Barris a declarat că contribuțiile sale sunt la egalitate cu „oricine a avut o muncă mai neagră”.

„Cred că oamenii trebuie să aibă ceva de spus. Cred că cel mai important lucru este: dacă te uiți la munca mea, sfidez pe oricine a avut o muncă mai neagră decât mine.

Ea a remarcat, de asemenea, că experiențele familiei ei joacă un rol în modul în care își conceptualizează proiectele, cum ar fi Negricios Și Maturizat. Ca atare, desenele sale pot fi „bazate exact pe acea biracialitate”.

„Negru, sa bazat literalmente pe familia mea. Soția mea este biracială. Copiii mei arată ca negru. Și încercam să fac o poveste despre familia mea. #BlackAF, din nou, s-a bazat pe familia mea, așa că ceea ce făceam s-a bazat pe experiența pe care o cunoșteam și pe lucrurile care au rezultat din ea. Mixed-ish se bazează pe exact această biracialitate.

Barris a continuat să adauge: „Cred că majoritatea oamenilor care au studiat peisajul american vor spune că în următorii 30 până la 40 de ani, va exista un fel de aspect de rasă mixtă”.

își propune să arate că comunitatea neagră „nu este monolitică”

Un alt aspect pe care Kenya l-a făcut a fost că succesele sale au „deschis multe uși pentru ca mulți oameni să își spună propriile părți ale poveștilor”. La urma urmei, „singura culoare de la Hollywood care contează cu adevărat este verdele”.

„Majoritatea lucrurilor pe care le-am făcut au avut succes comercial într-un mod în care, din păcate, știți, proiectele noastre nu au reușit. Și cred că a deschis o mulțime de uși pentru ca mulți alți oameni să-și spună partea lor din povești.

Acestea fiind spuse, totuși, Kenya a subliniat că îi plac unele dintre glumele despre el și despre munca lui. Mai mult, el a menționat că, în cele din urmă, s-a angajat să „promoveze[ing] Cultura neagră în toate formele ei”.

„Cred că am auzit unele dintre glumele mele preferate, știi: spui biracial de trei ori în oglindă, apare Kenya Barris. Copilul lui Drake arata ca Kenya Barris a făcut-o. Ca, am înțeles. Înțeleg glumele. Dar, de asemenea, simt că dacă te uiți la munca mea, tot ce am făcut a fost să încerc să promovez cultura neagră sub toate formele și să arăt că nu suntem monolitici și că există atât de multe versiuni ale noastre.

Kenya crede că oamenii „alege și aleg” când să rămână blocați cu „biracialitatea”

În ceea ce privește reacțiile cu care se confruntă în mod obișnuit Kenya Barris, ea a recunoscut că comunitatea neagră pare să „alege și alege” când să fie prinsă de identitatea biracială a cuiva. El a observat în mod special o conversație online din jur #AFNegru îi joacă drept exemple pe Rashida Jones și Barack Obama.

„Cineva a spus: „Rashida Jones nu este o femeie de culoare cu adevărat”. Și cineva pe Twitter a spus atunci: „Rashida Jones este exact ca Barack Obama și este regele nostru”. Și simt că a fost un lucru foarte interesant de urmărit.

a continuat Barris, aducându-și argumentul înapoi la mișcarea pentru drepturile civile.

„Simt că alegem și alegem când să spunem, asta este și asta nu. Dacă te uiți la unele dintre cele mai mari figuri din mișcarea pentru drepturile civile, erau biraciale, iar la momentul respectiv nu ne uitam la cum cineva era mai ușor sau cutare sau cutare. Aveam nevoie doar de numere și aveam nevoie ca toți să ne unim”.

Ce părere aveți despre comentariul lui Kenya Barris, precum și despre reacțiile din jurul lui?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Adam Levine și Behati Prinsloo întâmpină copilul nr. 3 în Wake of Awkward Internet Affair

Lisa Marie Presley avea 35 de milioane de dolari în asigurări de viață, pregătindu-se de luptă