in

Jinger Duggar: Părinții mei m-au mințit! Isus este bine cu alcoolul și controlul nașterii!

A mai rămas doar o zi până la lansarea memoriului lui Jinger Duggar și poți fi sigur că sunt vremuri foarte tensionate în cadrul familiei Duggar.

Din toate punctele de vedere, cartea lui Jinger nu este o relatare usturătoare a educației sale controversate, ci o relatare a călătoriei spirituale care a condus-o către o formă mai modernă și mai incluzivă de creștinism.

Dar Duggars sunt inseparabili de credințele lor, iar oamenii din interior spun că părinții lui Jinger iau criticile ei la adresa credințelor lor mai degrabă personal.

Oricum ar fi, nu există cale de întoarcere acum, iar Jinger și-a dublat recent poziția într-un interviu revelator cu oameni revistă.

Jinger Duggar se pregătește să publice o nouă carte de memorii. Și fanii sunt nerăbdători să vadă cum reacționează familia lui. (Fotografie prin Instagram)

Vorbind despre convingerile ultra-conservatoare cu care a fost crescută, Jinger a dezvăluit că a renunțat la unele dintre ele după ce și-a efectuat propria cercetare biblică.

În mod remarcabil, Jinger spune că nu a găsit nicio bază scripturală pentru regulile familiei sale cu privire la întâlniri și curte.

„M-aș uita la oamenii care se întâlnesc și m-aș gândi: „Oh, ei se pregătesc pentru o viață dezastruoasă pentru că asta nu poate duce la nimic bun”, spune ea. oameni.

Jinger își spune părerea ca niciodată în aceste zile. Și părinților ei s-ar putea să nu le placă ceea ce are de spus. (Fotografie prin Instagram)

„Am văzut mai mulți oameni onorându-L pe Dumnezeu – și trăind vieți foarte bune – decât întâlnindu-se, și uneori chiar mai buni decât curtarea”, adaugă ea.

Jinger spune că opiniile ultra-conservatoare ale părinților ei cu privire la relațiile romantice au alimentat o oarecare obsesie pentru ea.

„Aș putea fi atât de consumat de asta – de la o întâlnire, să nu te sărut înainte de nuntă și să nu mă țin de mână înainte de logodnă”, își amintește el.

Jinger cu soțul ei, Jeremy Vuolo, și părinții ei, Michelle și Jim Bob. (Fotografie prin Instagram)

„Toate aceste lucruri pe care le pregătisem pentru mine, de care acum râd.”

Jinger spune că realizările ei despre poziția Bibliei cu privire la întâlniri au determinat-o să exploreze învățăturile ei despre alte probleme, cum ar fi băutura.

„La fiecare subiect, a trebuit să mă întorc și să spun: „Ei bine, ce spune cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu?””, spune el.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

„Biblia este foarte clară despre băutură și spune pur și simplu că alcoolul nu este un păcat. Isus a făcut vin la o nuntă.”

Da, se pare că Jinger a ajuns la concluzia că alcoolul nu este o invenție a diavolului, așa cum susțineau părinții ei.

Ea nu a dezvăluit dacă îl consumă sau nu ea însăși, dar probabil că va aborda problema mai detaliat în memoria ei.

Jinger Duggar râde duminică
Bazându-se pe alaun, Jinger Duggar își arată brațele goale în timp ce se uită cu dragoste la soțul ei, care a distribuit această fotografie. (Fotografie prin Instagram)

Jinger spune că a respins, de asemenea, convingerile părinților ei cu privire la utilizarea contraceptivelor.

„Întotdeauna am crezut că este total greșit”, spune ea oameni.

„Doar că nu mai văd așa. M-am schimbat cu siguranță.”

Hai Phillies!
Jinger și Jeremy sunt la un meci Phillies în această fotografie, pe care au distribuit-o pe Instagram în 2021. (Foto prin Instagram)

Da, în mod clar Jinger sa angajat într-o cercetare serioasă a sufletului și a ajuns la niște adevăruri dificile despre credința ei.

Și când cartea ei va ajunge marți în magazine, s-ar putea găsi permanent în fugă cu părinții ei.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oferta flash de 24 de ore a lui Kate Spade: obțineți un portofel de 230 USD pentru doar 55 USD

Jhené Aiko și Big Sean împărtășesc primul TikTok cu Son Noah