in

Jhené Aiko și Big Sean împărtășesc primul TikTok cu Son Noah

Jhené Aiko și Big Sean le oferă fanilor o nouă privire asupra fiului lor de 2 luni Noah și a relației lor ca părinți cu un nou-născut.

Perechea a participat la TikTok weekendul trecut

Jhené Aiko a folosit TikTok pentru a împărtăși un videoclip cu Big Sean, divulgând mai multe informații despre relația lor. Mama a doi copii în vârstă de 34 de ani și logodnicul ei au dezvăluit lucruri precum cine s-a interesat primul de celălalt și cine a spus primul „te iubesc”.

@jheneaiko

cu siguranță a spus ily înainte 😇 #fyp

♬ sunet original: karma ta

Big Sean a apelat și la TikTok pentru a împărtăși un videoclip cu el și Aiko cântându-și melodia TWENTY88, „I Know”, unul altuia. Își țin în brațe fiul lor de 2 luni, Noah.

Știu că alergi pe gol

Nu iubi la fel, știu că te scufunzi de durere / știu că fugi așa de nebun, știu că alergi pe gol / Rahatul ăla îți poate încurca mintea / Știu rahatul asta, nu? incearca-ma, te cunosc…

Modul în care te miști este ca și cum ai avea nevoie de o vacanță

@marele Sean

Știu că ai fost… 🖤 #fyp

♬ betterthantheraphy I Know – versuri 🎶😮‍💨

Fostul lui Jhené Aiko, O’Ryan, și tatăl fiicei sale mai mari vorbesc despre relația lor anterioară

Mai târziu, au apărut imagini cu fostul lui Aiko vorbind despre relația lor romantică anterioară. O’Ryan este tatăl fiicei mai mari a lui Aiko, Namiko.

Eram foarte tineri – eram într-o relație la 18/19 ani – dragoste foarte tânără. Și când a rămas însărcinată, pentru mine a trebuit să iau o decizie. Nu l-am avut niciodată pe tatăl meu super activ în viața mea sau super influențat de bărbați, așa că mi-a fost teamă să nu dau greș pe una sau pe alta. Nu pot fi ca un tată bun și ca un om bun. Nu am văzut asta – pentru mine, în viața mea… Așa că m-am gândit: „Da, voi fi cel mai bun tată care pot fi… dar nu mă voi comporta așa cum pot. fii cu tine și frânge-ți inima.. Vom fi doar cool…

O’Ryan este, de asemenea, fratele starului B2K Omarion.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar: Părinții mei m-au mințit! Isus este bine cu alcoolul și controlul nașterii!

Larsa Pippen și Marcus Jordan pecetluiesc o strângere de mână secretă cu un sărut