in

Jaafar Jackson îl va juca pe unchiul Michael Jackson într-un nou film bio

Jaafar Jackson poartă oficial celebrele haine de plimbare pe lună ale unchiului său, Michael Jackson.

Tânărul de 26 de ani, care este al doilea cel mai mic copil al fratelui lui Michael, Jermaine Jackson și fostul ei Alejandra Oaziaza— va juca rolul Regelui Pop în viitorul film bio, Mihai. Regizorul filmului, Antonio Fuquaa anunțat știrea printr-o postare pe Instagram care prezintă transformarea lui Jaafar.

„Mândră să anunț @jaafarjackson ca eveniment cinematografic Michael care explorează călătoria omului care a devenit Regele Pop”, Ziua de antrenament regizorul a subtitrat o fotografie alb-negru a actorului îmbrăcat ca starul regretat – complet cu un fedora și șosete albe împerecheate cu mocasini – pe 30 ianuarie.

Potrivit unui comunicat de presă, Mihai este plasat pe suișurile și coborâșurile moștenirii starului pop înainte de moartea sa în 2009 și va explora toate aspectele carierei sale, „inclusiv cele mai emblematice spectacole ale sale care l-au determinat să devină cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lisa Marie Presley avea 35 de milioane de dolari în asigurări de viață, pregătindu-se de luptă

Noua emisiune HGTV a lui Chelsea Houska continuă să crească în popularitate – este ea următorul lucru important în schimbarea casei?