in

În cadrul dușului „Once Upon A Baby” de Keke Palmer și Darius Daulton

În weekend, Keke Palmer Și Darius Daulton Jackson au sărbătorit sosirea iminentă a primului lor copil împreună. Cuplul a găzduit un duș „Once Upon A Baby”, complet cu recuzită și decorațiuni tematice, activități și multă acțiune pe ringul de dans!

Viitorii părinți au venit îmbrăcați pentru a impresiona la evenimentul de sâmbătă alături de familie și prieteni. Keke a împărtășit cinci imagini cu aspectul lor pe Insta-feed-ul ei, cu o legenda dulce care evidențiază tema baby shower.

„Cu mult timp în urmă, într-un ținut nu atât de îndepărtat, regele și regina s-au adunat să se joace. Spectacolul s-a transformat în dragoste pe măsură ce au trecut multe apusuri. Acum este un prinț pe drum”, a scris Keke.

În ceea ce privește potrivirea, Palmer a purtat o rochie fără mâneci, cafeniu, asemănătoare unui pulover, combinată cu coliere simple în straturi, brățări și cercei cu cerc pătrați. Părul ei era tuns într-un coc înalt, cu franjuri măturați în lateral. Viitoarea mamă a optat pentru cizme până la genunchi pentru a completa look-ul.

Între timp, Darius a rămas în paleta de culori maro. Purta o haină bronzată, eșarfă bronzată, pălărie și pantaloni maro în carouri.

În interiorul temei Baby Shower a lui Keke Palmer

După cum am menționat, tema evenimentului a fost „A fost odată ca niciodată un băiat”. Diferite zone ale locației au oferit diverse elemente de basm, de la cartea de povești uriașă în care Palmer și-a găsit legendă pe Instagram până la zonele și jocurile personajelor Disney.

Organizatorul evenimentului Stephanie Terblanche a decorat un coridor lung cu ramuri înalte de copac albe, înconjurate de lumânări mari de podea. O zonă părea a fi „Țara minunilor de iarnă a lui Bambi” și prezenta decorațiuni albe, aurii și albastre, inclusiv baloane și flori. O altă zonă a fost intitulată „Camera Regelui Leu”.

Au existat gustări precum vată de zahăr și gheață rasă în stil japonez în opțiuni de aromă precum „matcha kakigori, ananas nucă de cocos și căpșuni kakigori.”

În alte zone, oaspeții au avut ocazia să facă exfoliații personalizate pentru corp, să arunce obiecte într-un perete de scutece, să personalizeze blocurile pentru copii sau să alerge la scutece de pluș Disney.

Keke a distribuit un montaj video al evenimentului. În legendă, ea a scris, parțial:

„A fost o legătură între Chicago, Jersey și Cali, o noapte pe care nu o voi uita niciodată. Sunt atât de fericit pentru familia mea și baby shower pentru mine și @dvulton mai mult decât orice, a fost vorba despre sărbătorirea oamenilor pe care îi iubim care ne-au dus până aici!!! Știm că vor fi atât de buni cu copilul nostru. Mi-as fi dorit sa fi facut mai multe poze!! Toată lumea a făcut o treabă atât de fabuloasă încât a fost frumos.

Pe lângă decorul detaliat, Keke și prietenii lui au menținut ringul de dans fierbinte! Mamă pentru prima dată chiar a coborât un pas într-un moment de pură bucurie și distracție.

Derulați mai jos pentru a vedea:

Cu doar câteva zile înainte ca Keke, Darius și invitații să sărbătorească la baby shower, ea a dezvăluit că așteptau un băiat. Keke a împărtășit vestea în timpul unei apariții la Jimmy Fallon Spectacolul din seara asta. Actrița a dat de înțeles că semnul astrologic al bebelușului ar putea fi fie un Pius, fie un Berbec, adică s-ar putea naște între sfârșitul lunii februarie și aprilie.

Ea și-a dezvăluit pentru prima dată sarcina în timpul monologului de deschidere Sâmbătă seara în direct in decembrie.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Această mască dezumflată îmi subțiază și îmi modelează fața după o noapte lungă

Ofertă flash MAC Cosmetics: obțineți ruj în valoare de 168 USD pentru doar 64 USD