in

Fiul lui NeNe Leakes, Brentt, arată clar că nu este gay

După ce a stârnit speculații cu privire la sexualitatea sa, fiul lui NeNe Leakes, în vârstă de 23 de ani, Brentt Leakes, stabilește recordul și arată clar că „iubește femeile”.

Brentt Leakes spune că a prins tendința pentru amuzanți: „Este doar pentru TikTok”

Într-o încărcare acum expirată de Instagram Story care a fost repostată de theJasmineBRANDBrentt a clarificat că „nu este gay” și că speculațiile au fost declanșate de participarea sa la un trend TikTok.

Mai exact, Brentt a ratat intenționat când a încercat să arunce o bucată de gunoi într-un coș și un mesaj pe ecran scria: „Dacă ratez, sunt gay”. În special, ea a încheiat videoclipul cu o mică mișcare obraznică pentru a completa totul.

Cunoaște-ți meme oferă o explicație suplimentară pentru tendință, menționând că „utilizatorii aruncă ceva într-un coș sau într-o țintă și ratează în mod intenționat sub legenda „Dacă ratez, sunt gay”, urmat adesea de ei făcând ceva perceptibil gay”.

De îndată ce Brentt a prins tendința, oamenii au început imediat să vorbească despre dacă el a ieșit sau nu drept gay. Cu toate acestea, Brent a fost sigur că va clarifica că nu este cazul.

„Nu sunt gay. Iubesc femeile. Este doar pentru TikTok.

NeNe a abordat speculațiile despre Cercul de mic dejun: „Brentt nu este gay”

Pe lângă faptul că Brentt a vorbit direct pe această temă, NeNe Leakes a transmis și mesajul în timpul apariției sale recente pe Cercul de mic dejun.

Odată ce problema a apărut, NeNe a confirmat că „Brentt nu este gay”. În schimb, el făcea pur și simplu „o tendință populară TikTok”.

Brentt nu este gay. A făcut o tendință populară pe TikTok și toată lumea ne sună și ne întreabă dacă este gay sau nu.

Charlamagne a cerut apoi clarificări dacă Brentt nu este de fapt gay, iar NeNe a răspuns: „Nu din ce știu eu”. NeNe era sigur că îl va anunța pe Brentt că ea îl sprijinea, orice ar fi, totuși.

„M-a sunat și mi-a spus: „Mamă, toată lumea mă întreabă dacă sunt gay pentru că am făcut acest videoclip pe TikTok. Și i-am spus: „Este în regulă dacă ești gay. Mi-e bine.”

Cu toate acestea, Brentt a reiterat: „Nu sunt gay, mamă”.

NeNe a împărtășit apoi că fericirea fiului ei este „cel mai important lucru” și nu simte nevoia să-l întrebe despre sexualitatea lui, pentru că oricum ar fi de sprijin.

„Nu trebuie să întreb „Ești gay?” Nu are nici un sens. Ceea ce îmi place să le spun oamenilor este: „Fericirea ta este cel mai important lucru”. Deci orice te face fericit.

Ea a adăugat: „Dacă fiul meu a spus că este gay astăzi, sunt 100% de acord”.

Mulțumim lui Brentt și NeNe Leakes și continuăm să le urăm succes.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nina Ali părăsește The Real Housewives of Dubai după doar un sezon

Președintele lui Kanye i-a plătit lui Milo Yiannopoulos aproape 50.000 de dolari anul trecut