in

Dwyane și Gabrielle Union despre look-ul formal de iarnă al Zayei Wade

Zaya Wade ea a avut recent un moment culminant de liceu: formalul de iarnă. Și tată, Dwyane Wade ași mama vitregă, Gabriella Union, a făcut din salut o afacere de familie susținută de sprijinul public.

Într-o postare comună pe Instagram, cuplul căsătorit a scris:

„Iarna formală. Sprijinirea reciprocă în momentele mari ale vieții este esențială. Toți nervii, toată anxietatea, toată frica… cu cei dragi lângă tine, indiferent de provocare, avem 10 degete de la picioare pe pământ. Tot timpul.”

Într-o serie de fotografii și videoclipuri, Dwyane și Gabrielle au zâmbit alături de copilul lor de 15 ani, în timp ce ea și-a prezentat rochia formală de iarnă. Thomas Christos a purtat Zaya pentru rochia coloană cu paiete și boleroul din tul a lui Rodarte.

Rochia este o rochie de culoare fildeș strălucitor, cu mâneci detașabile cu volan. Partea din față a rochiei ei era împodobită cu un trandafir alb mare și purta un colier mic fără pandantiv. Zaya a completat look-ul cu tocuri de pisicuță închisă la culoare și o presă de mătase ondulată de Alexander Armand. Ea a purtat un glam natural moale cu luciu de buze de la artistul de machiaj Malika și un mani-pedi de culoare închisă asortat.

Nu se vorbește despre cum și-a petrecut adolescentul seara! Dar aspectul a fost util și a fost surprins în interior, conform unui videoclip cu configurarea unui tapet pentru sufragerie.

Din fotografii a lipsit în mod remarcabil mama biologică a lui Zaya, Siohvaughn Funches-Wade, care și-a exprimat dezaprobarea față de educația lui Dwyane. După cum sa raportat anterior, Dwyane a depus în august să schimbe legal numele și sexul Zayei. La 12 ani, conform lui Wade, Zaya a cerut să renunțe la numele, Zion.

În noiembrie, Wade și-a dublat petiția pentru modificări legale. El și-a detaliat dorința ca Zaya să trăiască ca sinele ei autentic.

În documentele instanței se spune că:

„O hotărâre judecătorească care afirmă identitatea ei îi va permite Zayei să trăiască mai confortabil și mai onest în toate aspectele vieții ei, de la simple introduceri și comenzi de mâncare până la aplicarea unui permis de conducere și completarea cererilor pentru facultate.” .

„Această petiție se referă la împuternicirea lui Zaya pentru a naviga cu încredere și bucurie în etapele de a fi un tânăr adult.”

Depunerea lui Dwyane în noiembrie a venit după ce Siohvaughn și-a acuzat fostul că este „poziționat să profite” de pe urma numelui Zaya și a schimbării de gen prin oportunități de marketing. De asemenea, ea l-a acuzat pe Wade că a făcut presiuni pe Zaya să solicite schimbarea numelui legal și a sexului. ‘
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tamar Braxton și alte vedete îl susțin pe Rickey Smiley după moartea fiului

Abigail Breslin se căsătorește cu iubita de multă vreme Ira Kunyansky