in

DJ Mustard răspunde la afirmațiile conform cărora este neglijent financiar

Bătălia judiciară dintre DJ Mustard și Chanel Thierry continuă. Și acum producătorul răspunde direct la afirmațiile inițiale ale lui Thierry, susținând că Mustard neglijează financiar cei trei copii ai lor.

DJ Mustard susține că contribuie financiar pentru a-și ajuta copiii și fosta soție

Documentele judecătorești, obținute de Radar Online și ar fi depuse de producător, insistă că plătește pentru „mai multe” cheltuieli de trai ale lui Thierry. Pe lângă cheltuielile legate de cei trei copii ai lor.

Mustard spune că este „dispus să plătească suma convenită de întreținere pentru copii de 18.342 USD pe lună”. Dar el a adăugat că a fost „suficient de generos” cu Thierry și cu nevoile sale financiare pentru a le susține copiii.

Potrivit The Blast, dosarul lui Mustard a citit.

Afirmația lui Chanel că am înfometat-o ​​financiar după despărțire este o minciună flagrantă. De când eu și Chanel ne-am despărțit în mai 2022, am continuat să-mi îndeplinesc obligația de a o întreține pe ea și pe copii. Am continuat să plătesc toate cheltuielile de trai ale lui Chanel, inclusiv toate facturile cardului de credit. De asemenea, am continuat să plătesc cheltuielile de cazare ale lui Chanel și cheltuielile copiilor, inclusiv taxele de școală privată. Pe lângă întreținerea voluntară pentru copii, am continuat să plătesc 100% din cheltuielile educaționale, medicale și extrașcolare ale copiilor noștri. În cele din urmă, am plătit, de asemenea, 100% din cumpărarea de 315.000 USD convenită pentru întreținerea soțului, în conformitate cu termenii contractului prenupțial.

Mustard a menționat și vehiculul Lamborghini pe care Thierry îl folosește pentru a-și transporta copiii.

În plus, după despărțire, am continuat să plătesc 2.302 USD pe lună pentru vehiculul lui Chanel, un Lamborghini Urus (SUV), care este evaluat la aproximativ 270.000 USD.

În cele din urmă, Mustard spune că i-a plătit lui Thierry tot sprijinul care i se datorează și i se datorează: 315.000 de dolari. Producătorul consideră că obligația sa ar trebui „stinsă și încetată”. Și a adăugat că a făcut și o „contribuție generoasă” de 45.000 de dolari la taxele legale ale lui Thierry.

În ultimul dosar, Mustard solicită, de asemenea, „custodia legală și fizică comună a copiilor săi minori”. Și face apel la „drepturi egale pentru a lua decizii educaționale și medicale importante”.

Mustard se adresează postărilor lui Thierry pe rețelele de socializare

Producătorul a adresat, de asemenea, postarea fostei sale soții pe rețelele de socializare, detaliind disputa și dezacordurile fostului cuplu. Mustard crede că Thierry „o arată publicului într-o lumină falsă și defăimătoare”.

Postările lui Chanel pe rețelele sociale îmi tulbură liniștea și calmul emoțional, deoarece acuzațiile ei sunt false. Singurul motiv pentru care am ezitat să acționez este că nu cred că alte conflicte între mine și Chanel sunt în interesul copiilor noștri…

Sunt un tată iubitor și prezent celor trei copii ai noștri. Bunăstarea și sănătatea lor sunt de cea mai mare prioritate pentru mine. Sunt foarte implicat în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre copiii noștri.

Thierry neagă că Mustard a fost neglijent financiar față de copiii săi

Potrivit Radar Online, Thierry a negat să fi susținut vreodată că producătorul a fost neglijent financiar față de cei trei copii ai lor.

Nu pot controla ce extrag mass-media din pagina mea de socializare și ce deduc din scrisul meu…

Thierry a adăugat că va fi „mai precaută” cu privire la ceea ce postează pe rețelele ei de socializare, cu îndrumarea avocatului ei. Mama a trei copii a adăugat că ea și fostul ei soț au intrat în mediere la începutul acestei luni. Cu toate acestea, ea spune că procesul a fost „extrem de dificil” pentru ca Mustard să fie de acord cu orice „care ar aduce beneficii copiilor și nu el însuși”.

După cum a raportat anterior The Shade Room, Thierry susține că Mustard „nu comunică și nu răspunde la mesajele sale text”, ceea ce a făcut „din ce în ce mai dificil să fie co-părinte”. Thierry se simte confortabil ca ea și Mustard să aibă custodia comună fizică și legală a copiilor lor. Și a cerut să împartă familia Escalade.

În plus, mama a trei copii a cerut 40.000 de dolari pentru a plăti taxele legale. În timp ce Mustard ar fi cerut ca el și fosta lui soție să fie declarați legal necăsătorit.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Darcey Silva: Gata cu greșelile dezastruoase de întâlnire! Iţi promit!

Cumpărătorul unui magazin pentru adulți încearcă să fure un vibrator de 30 de inci, surprins de cameră