in

Damar Hamlin vorbește de când a suferit un stop cardiac în timpul jocului

Damar Hamlin a vorbit în sfârșit pentru prima dată de când a suferit un stop cardiac pe teren, mulțumind medicilor care i-au ajutat să-i salveze viața alături de colegii de echipă și suporterii săi pe parcurs.

Siguranța Buffalo Bills – care s-a prăbușit pe teren la începutul acestei luni – a părut să fie plină de spirit în clipul video de aproape șase minute, în care a discutat public despre recuperarea sa pentru prima dată de când a suferit un stop cardiac care a lăsat-o să intre. condiție critică.

Damar Hamlin vorbește pentru prima dată de la stopul cardiac în joc, mulțumesc medicilor, colegilor de echipă

„Nu pot să vă spun cât de mult apreciez toată dragostea, tot sprijinul”, a spus Hamlin în videoclipul postat pe Instagram sâmbătă.

În mod similar, contul oficial de Twitter al lui Bills a postat videoclipul plin de căldură, subtitrând „un mesaj special de la băiatul nostru”, împreună cu hashtag-urile #LoveForDamar și #ForDamar.

Hamlin și-a început prima apariție publică de la îngrozirea sănătății spunând că este important pentru el să „aștepte și să vorbească în public la momentul potrivit”.

„A fost mult de procesat”, a spus Hamlin.

Pe 2 ianuarie, tânărul de 24 de ani a suferit un accident vascular cerebral împotriva celor din Cincinnati Bengals, care l-a determinat să intre în stop cardiac. Camera din umbră raportat la acea vreme.

Bătăile inimii lui au fost în cele din urmă stabilizate de paramedicii de teren, înainte de a fi transportat de urgență la Centrul Medical al Universității din Cincinnati. A fost internat acolo timp de nouă zile înainte ca medicii să-l permită să se întoarcă la Buffalo pentru tratament medical suplimentar.

Hamlin spune că speria sănătății „este un exemplu direct în care Dumnezeu mă folosește ca pe o vază” în videoclipul recent lansat

Hamlin a continuat spunând că „ceea ce mi s-a întâmplat… simt că este un exemplu direct în care Dumnezeu mă folosește ca pe un vas”.

Damar Hamlin numărul 3 din Buffalo Bills se uită înaintea unui meci împotriva Miami Dolphins pe Hard Rock Stadium pe 25 septembrie 2022 în Miami Gardens, Florida. (Fotografia de Megan Briggs/Getty Images)

„Ceea ce mi s-a întâmplat la „Monday Night Football”, cred, este un exemplu direct în care Dumnezeu mă folosește ca mijloc de a împărtăși pasiunea și dragostea mea direct din inima mea cu întreaga lume”, a spus el, purtând un tricou. cu numele fundației sale caritabile, „Chasing Millions”.

Securitatea a adăugat că „a fost întotdeauna visul meu” să am o platformă care să „oferă copiilor și comunităților din întreaga lume care au cea mai mare nevoie de ea”.

„Și acum pot oferi copiilor și comunităților din întreaga lume care au cea mai mare nevoie. Și acesta a fost întotdeauna visul meu”, a adăugat el. „Acesta a fost întotdeauna ceea ce am reprezentat și ceea ce voi continua să susțin”.

Damar Hamlin numărul 3 de la Buffalo Bills este scos de pe teren într-o ambulanță după ce a suferit o accidentare în timpul primului sfert al unui meci de fotbal NFL împotriva Cincinnati Bengals pe Paycor Stadium pe 2 ianuarie 2023 din Cincinnati, Ohio. (Fotografia de Kevin Sabitus/Getty Images)

Fundația „Chasing M’s” a lui Hamlin primește peste 9 milioane de dolari în donații în urma unui stop cardiac

Ca urmare a publicității, Hamlin a transformat un negativ într-un pozitiv după ce a creat o strângere de fonduri „Chasing M’s Foundation”, care a înregistrat donații de peste 9 milioane de dolari de la peste 250.000 de donatori.

„Damar a creat Fundația Chasing M’s pentru a o folosi ca vehicul pentru a avea un impact de durată asupra comunității sale”, se arată pe pagina GoFundMe. „Fundația sprijină excursii cu jucării, excursii de întoarcere la școală, tabere pentru copii și multe altele. Așteptăm cu nerăbdare implicarea viitoare a lui Damar în a face contribuțiile incredibil de generoase.”

Cam Lewis #39 și Siran Neal #33 din Buffalo Bills reacționează la prăbușirea coechipierului Damar Hamlin #3 după ce s-a confruntat cu Cincinnati Bengals în primul trimestru pe Paycor Stadium pe 02 ianuarie 2023 din Cincinnati, Ohio. (Fotografia de Dylan Buell/Getty Images)

Hamlin a continuat: „Mulțumesc tuturor celor care au donat, în orice fel, Fundației Chasing M’s”, a spus Hamlin în videoclip.

„Nici măcar nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința”, a spus Hamlin.

Între timp, Hamlin a refuzat să ofere detalii specifice despre sănătatea sa în videoclip, dar a remarcat că „acesta este doar începutul impactului pe care am vrut să-l fac asupra lumii”.

„Și cu îndrumarea lui Dumnezeu, pot face lucruri minunate și mărețe”, a adăugat el.

Cei care doresc să doneze o pot face la acest link GoFundMe Aici.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Christine Brown: Iată-mă, băieți! Sunt gata de întâlnire din nou!

Drake, Lil Wayne și 2 Chainz cântă la Club LIV de ziua lui Stevie J