in

Cumpărați cele mai iubite ținute influencer pentru ianuarie 2023

„După ani de experimente, îmi clasific stilul personal ca cyber fairy grunge toamna și iarna și Sirencore primăvara și vara”, spune Summer. „În funcție de țara și sezonul în care călătoresc, îmi place și să mă joc cu nucleul academic”.

„De obicei îmi stil look-ul în jurul unei piese care iese în evidență”, continuă influența de modă. „În acest caz, a fost o fustă maxi cu volane de epocă, iar apoi aleg piese care completează forma, culoarea sau textura. În orice caz, întunec creionul pentru o estetică grunge. Deoarece această fustă este lungă, știam că am nevoie de un ridica asa ca mi-am pus cizmele mele preferate Jeffrey Campbell cu platforma din piele.Platformele sunt confortabile si imi alungesc picioarele.Aceasta fusta ar fi putut crea cu usurinta un aspect de cabana daca nu as fi adaugat o geaca de piele supradimensionata.Amestecul de piele si oglinda de in. personalitatea mea moale, dar aspră. Am decis să păstrez acest aspect minimal purtând un tricou negru de bază de la Aritzia din colecția lor Sunday Best și este de cea mai înaltă calitate. În cele din urmă, pentru a completa accesoriile, am purtat AirPods Max argintii cu o geantă de designer vintage care nu reușește să ridice orice aspect, motiv pentru care am ales geanta mea gri Balenciaga City.”

Pentru un aspect asemănător cu fusta vintage cu volane verde de la Summer, puteți lua această fustă maxi cu volan verde închis de la Walmart.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

49ers QB Brock Purdy a învins UCL în jocul de titlu NFC, în cel puțin 6 luni

Britney Spears îi condamnă pe trolii care au sunat la poliție: nu sunteți adevărații mei fani!