in

Brandon Smiley, fiul lui Rickey Smiley, a murit la 32 de ani

Actor și comedian Smiley Ricky a anunțat duminică moartea fiului său, Brandon Smiley, printr-o postare pe Instagram.

Vestea a șocat publicul, deoarece Smiley a împărtășit informațiile cu inima grea, cerând rugăciuni pentru el și familia sa.

Brandon Smiley a fost un coleg de comedie și actor care a apărut în emisiunea TV One a tatălui său „Rickey Smiley For Real”.

Avea 32 de ani și i-au supraviețuit fiica lui Storm, în vârstă de 3 ani, și mama ei Brenda, împreună cu frații săi Malik, 21 de ani, și surorile D’Essence, 25 de ani, Taylor, 22 de ani și Aaryn, 21 de ani.

Ricky Smiley anunță moartea fiului pe un videoclip de pe Instagram

În postare, Smiley nu a precizat cauza morții, dar le-a cerut oamenilor să se roage pentru el și familia lui în această perioadă dificilă.

„Am primit vești proaste în această dimineață”, a spus Smiley într-un videoclip pe Instagram. — Sunt în drum spre aeroport pentru a ajunge la Birmingham. Vreau ca toată lumea să se roage pentru mine, să se roage pentru familia noastră. Fiul nostru Brandon Smiley a murit în această dimineață. Doamne, ai milă, Isuse.”

Tatăl îndurerat, în vârstă de 54 de ani, a adăugat:

„Rugați-vă pentru mama lui Brandon și pentru tatăl său Taur și pentru sora lui Taylor și pentru toată lumea. Urăsc să anunț asta, dar vreau doar să ți-l dau înainte să auzi asta pe stradă.

El a împărtășit și un meme care spunea:

„Fie ca luptele voastre să vă țină lângă cruce, fie ca luptele voastre să demonstreze că aveți nevoie de Dumnezeu, fie ca luptele voastre să se termine așa cum ar trebui și să demonstreze că ZILELE TALE RELE DUMNEZEU ESTE BUN.”

(Fotografia de Marcus Ingram/Getty Images)

Brandon Smiley a fost văzut zâmbind pe Instagram cu câteva ore înainte ca tatăl său să-și anunțe moartea

Cu doar câteva ore înainte să apară vestea decesului său, un videoclip a fost distribuit pe rețelele de socializare în care îl arată pe Brandon zâmbind și râzând alături de partenerul său Brooke Antonette, care a subtitrat videoclipul spunând:

„Dă ceea ce ar trebui să fie dat 🤣 Abia aștept să vedem ce ne rezervă anul acesta!!”

Pierderea lui Brandon Smiley a avut un impact profund asupra comunității de divertisment, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de Rickey Smiley și familia lui în această perioadă dificilă.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marisa Abela filmează o scenă de costume în rolul lui Amy Winehouse pentru un biopic

Starul reboot-ului „Gossip Girl” Jordan Alexander este recunoscător, în ciuda anulării HBO