in

Brandi Glanville și Caroline Manzo părăsesc filmările celui de-al patrulea sezon din RHUGT

The Real Housewives Ultimate Girls Trip sezonul patru pierde două foste soții.

Adevăratele gospodine din Beverly Hills alaun Brandi Glanville si ex Adevăratele gospodine din New Jersey stea Caroline Beef Se pare că au părăsit următorul sezon al patrulea al seriei Peacock la jumătatea filmărilor din Marrakech, Maroc.

De ce? Au spus mai multe surse oameni pe 30 ianuarie că ambii au părăsit serialul după ce Brandi ar fi încercat să o sărute pe Caroline la o petrecere în timpul filmărilor. ȘI! Vestea a ajuns la reprezentanții lui Brandi și Caroline.

Vestea vine ca și restul DREAPTA distribuția sezonului patru, inclusiv Vicky Gunvalson, Eva Marcilla, Parcurile Phaedra, Camille Grammer Meyer, Alex McCord Și Greta Rossi— Se pare că filmările pentru noul sezon s-au încheiat oameni.

În timp ce fanii vor trebui să aștepte și să vadă ce a cauzat situația pe Peacock, fanii reality TV nu trebuie să-și facă griji, deoarece DREAPTA va reveni în curând pentru sezonul 3 în Thailanda. Și al doilea Adevăratele Gospodine din Potomac‘S Gizelle Bryantsunt o mulțime de momente bune în magazin.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Memphis NAACP Prez spune că acuzațiile în cazul Tire Nichols ar putea fi schimbate

Nina Ali părăsește The Real Housewives of Dubai după doar un sezon