in

Annie Wersching, în vârstă de 24 de ani și actriță atemporală, a murit de cancer

Vești foarte triste astăzi de la Hollywood:

Annie Wersching, o actriță veterană cunoscută pentru rolurile din serialele de succes 24, Bosch și Timeless, a murit de cancer duminică dimineață.

Avea 45 de ani.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 21 IANUARIE: Annie Wersching participă la premiera LA a piesei „Volta” a lui Cirque Du Soleil, la Dodger Stadium, pe 21 ianuarie 2020, în Los Angeles, California. (Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Potrivit Deadline, Wersching a fost diagnosticat cu cancer în 2020, deși de atunci a jucat roluri majore în seriale precum Star Trek: Picard și The Rookie.

Wersching i-a exprimat și Tess în popularul joc video The Last Of Us, care a fost recent adaptat într-un serial de televiziune de către HBO.

Soțul lui Wersching, actorul Stephen Full, a lansat o declarație care a confirmat rezultatul tragic al dezvoltării.

L-am postat mai jos.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 08 SEPTEMBRIE: Annie Wersching sosește la cea de-a doua sărbătoare anuală a „Zilei Star Trek” a Paramount+ la Skirball Cultural Center pe 08 septembrie 2021 în Los Angeles, California. (Fotografia de Kevin Winter/Getty Images)

Astăzi există o gaură cavernoasă în sufletul acestei familii. Dar ne-a lăsat instrumentele să-l umplem. A găsit uimirea în cel mai simplu moment.

Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească. — Du-te să-l găsești. E peste tot. Și vom găsi că o vom face.

În timp ce i-am condus pe băieții noștri, adevăratele iubiri ale vieții ei, pe aleea șerpuitoare și în stradă, ea a strigat LA Adio! până când am fost departe de urechi și am ieșit în lume. Încă îl aud cântând.

Salut, prietene. „Te iubesc familie mică…

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 10 AUGUST: Annie Wersching participă la spectacolul de deschidere al „The Prom” al Centrului de Teatru, la Ahmanson Theatre, pe 10 august 2022, în Los Angeles, California. (Fotografia de Steven Simione/Getty Images)

Wersching a fost mamă a trei copii.

Nativul din St. Louis și-a început cariera pe ecrane cu apariții în filme precum Bruce Almighty și în spectacole precum Star Trek: Enterprise, Charmed și Supernatural, înainte de a obține un rol recurent ca Renee Walker în seria 24.

Colega ei din Timeless, Abigail Spencer, a distribuit duminică o postare frumoasă, dar sfâșietoare, la omagiu pe Instagram al prietenei ei.

„Draga mea @anniewersching”, și-a început ea legenda.

„Cel mai bun partener de scenă. Arcicul meu dușman #Timeless, unde abia puteam să păstrăm o față sinceră. Aceasta este o pierdere devastatoare pentru comunitatea noastră.

„A fost coloana vertebrală a multor dintre emisiunile tale preferate și ale noastre. Tonul de apel. Când aveai nevoie să vină cineva să dea cu piciorul în fund sau să ridice o poveste sau linia vieții tale: Sună-l pe Annie.

„Este atât de greu… Steve… fără cuvinte. Vă trimit ție și băieților multă dragoste și sprijin.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 30 SEPTEMBRIE: Annie Wersching participă la Premiera Mondială „Maleficent: Mistress Of Evil” a Disney – Covorul Roșu la Teatrul El Capitan pe 30 septembrie 2019 în Los Angeles, California. (Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Jon Cassar, regizorul și producătorul executiv al filmului 24, a adus și el un omagiu după cum urmează:

„Inima mea este ruptă în mai multe bucăți decât pot număra. Annie a intrat în lumea mea cu inima deschisă și cu un zâmbet molipsitor.

„Făcând un asemenea talent, mi-a tăiat răsuflarea. Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o prietenă adevărată pentru mine, pentru familia mea și pentru toți membrii distribuției și echipajului care au lucrat cu ea. El va fi cu adevărat dor de ei și de fanii cu care și-a făcut întotdeauna timp să interacționeze.

„Annie, ne va fi dor de tine, ți-ai pus amprenta și suntem cu atât mai bine pentru asta.”

Wersching a supraviețuit, inclusiv soțul ei și îl găsește pe Freddie, în vârstă de 12 ani; Ozzie și Archie, 4.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TikTok iubește acest filtru pentru cap de duș Amazon – luați-l cât timp este la reducere

Această mască dezumflată îmi subțiază și îmi modelează fața după o noapte lungă