in

Amy Robach și TJ Holmes împachetează cu îndrăzneală PDA după concedierea ABC!

Strania saga a lui Amy Robach și TJ Holmes a luat o altă întorsătură dramatică săptămâna trecută datorită unui anunț neașteptat de la ABC.

Rețeaua a dezvăluit că Robach și Holmes nu vor reveni la sarcinile lor de găzduire pe GMA3, iar mutarea a fost prezentată publicului ca o decizie reciprocă.

Desigur, pentru cei care puteau citi printre rânduri, era evident că (presupusele) păsări de dragoste adultere fuseseră concediate.

Dar, deși viitorul lor profesional poate fi incert, se pare că TJ și Amy nu regretă decizia lor de a continua o relație.

Este posibil ca Amy Robach și TJ Holmes să-și fi înșelat soții să fie împreună. Ei par a fi îndrăgostiți. (Foto prin ABC)

Potrivit unui nou raport al oameni revistei, Holmes și Robach au fost văzuți să se bucure de compania celuilalt în Los Angeles vineri, la doar câteva ore după ce vestea plecării lor de la ABC a devenit publică.

Revista relatează că Amy și TJ păreau a fi „nedespărțiți” în prima lor ieșire publică, de când au fost concediați oficial de la concertele lor de găzduire.

Al doilea oamenidacă Robach și Holmes au fost în vreun fel supărați de concedierea lor sau de criticile pe care le-au primit în ultimele luni, cu siguranță nu o arătau.

TJ Holmes și Amy Robach se bucură cu siguranță de compania celuilalt. Puteți merge înainte și o luați cum doriți. (Foto prin ABC)

Telespectatorii spun că personalitățile TV au zâmbit și s-au ținut de mână, iar la un moment dat Robach a sărit în picioare și și-a înfășurat picioarele în jurul trunchiului lui Holmes.

„Sunt foarte, foarte împreună din toate punctele de vedere. Ei procedează la divorțuri așa cum ar fi procedat oricum și negociază cu ABC ce le rezervă viitorul”, a declarat o sursă familiarizată cu situația pentru People.

„Dar nimeni nu simte că ar putea fi repus în aer după modul în care a fost manipulat”.

Amy Robach și TJ Holmes și-au început relația în timp ce se antrenau pentru un semimaraton. (Fotografie prin Instagram)

ABC a anunțat vineri plecarea cuplului, spunând că, după o investigație amănunțită asupra comportamentului lor la locul de muncă, „cu toții suntem de acord că cel mai bine este ca toată lumea să treacă la ABC News”.

„Le recunoaștem talentul și angajamentul de-a lungul anilor și suntem recunoscători pentru contribuțiile lor”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

„O decizie pentru noile co-gazde [of GMA3 and 20/20] va veni mai târziu.”

Amy Robach și TJ Holmes sunt fotografiați aici pe platou. De asemenea, le place să fie în pat împreună, auzim.

oameniSursa susține că, în ciuda tuturor titlurilor tabloidelor, această relație nu este atât de salacioasă pe cât s-a făcut să se creadă.

„Aceștia erau doi adulți consimțiți, fiecare separat. Amândoi s-au despărțit de soții lor în august la câteva săptămâni unul de celălalt”, a adăugat informația.

„Relația nu a început decât după”.

Amy Robach și TJ Holmes participă la ABC Disney Upfront 2022 la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

Robach și Holmes au rămas în mare parte tăcuți de când știrile despre dragostea lor la locul de muncă au devenit publice.

Cei care au monitorizat îndeaproape situația se așteaptă ca cuplul să ofere partea lor a poveștii într-un interviu comun în viitorul apropiat.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oferta Flash 24 de ore: Economisiți 100 USD la camera de securitate Ring Wireless

Michael B. Jordan se adresează lui Lori Harvey Split pe SNL