in

Adam Levine și Behati Prinsloo întâmpină copilul nr. 3 în Wake of Awkward Internet Affair

Mişcă-te ca Jagger?

Ce zici de: saliva ca un nou-născut?

Adam Levine și Behati Prinsloo și-au întâmpinat al treilea copil pe lume la un moment dat în ultimele zile, a confirmat People Magazine.

Nu avem alte detalii (sex, data nașterii, măsurători etc.) despre bebeluș, a cărui sosire vine într-un moment jenant pentru artistul Maroon 5 și soția sa model.

WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA – 18 NOIEMBRIE: Co-fondatorii, Adam Levine și Behati Prinsloo găzduiesc petrecerea de lansare a tequilei CALIROSA la Ysabel din Los Angeles pe 18 noiembrie 2021 în West Hollywood, California. CALIROSA este pregătită să redefinească categoria de băuturi spirtoase cu măiestria sa de neegalat, gustul unic de neted și amestecarea a două procese de fabricare a băuturilor onorate: măiestria tequila Jalisco și vinificația din California, rezultând o linie premiată de tequila maturată în butoaie de vin roșu. . (Fotografia de Jon Kopaloff/Getty Images pentru Calirosa)

În septembrie anul trecut, după cum vă amintiți, numeroase femei de pe rețelele de socializare l-au acuzat pe Levine că le-a lovit – la mare măsură.

Totul a început cu cineva pe nume Sumner Stroh, care chiar a spus că Levine a întrebat dacă ar fi grozav pentru el să numească acest al treilea copil după ea.

Ea a împărtășit și câteva dintre versurile pe care Levine i-a trimis-o într-o perioadă de timp în 2021, cum ar fi următoarele:

„Este chiar ireal cât de sexy ești. Ca, mă înnebunește. Ești de 50 de ori mai sexy în persoană. Și eu la fel hahahah.

Adam Levine și Behati Prinsloo participă la Vanity Fair Oscar Party 2020 găzduită de Radhika Jones la Wallis Annenberg Center for the Performing Arts pe 9 februarie 2020 în Beverly Hills, California. (Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Curând după aceea, alte femei au venit cu povești similare, inclusiv una care a spus că Levine era în noduri ciudate.

Cântărețul a răspuns în cele din urmă la aceste acuzații cerându-și scuze și, de asemenea, menționând că nu a întâlnit niciodată nici una dintre femeile în cauză.

„Am folosit o rațiune de judecată în a vorbi cu oricine, în afară de soția mea, în ORICE mod cochet”, a scris Levine într-o declarație prin intermediul poveștii sale pe Instagram pe 20 septembrie.

„Nu am fost într-o relație, totuși, am depășit limita într-un moment deplorabil din viața mea. În unele cazuri a devenit nepotrivit.

„Am abordat această problemă și am luat măsuri proactive pentru a remedia această problemă împreună cu familia mea”.

Behati Prinsloo (L) și Adam Levine participă la Gala de 10 ani Baby2Baby prezentată de Paul Mitchell la Pacific Design Center pe 13 noiembrie 2021 în West Hollywood, California. (Foto de Michael Tran/AFP) (Foto de MICHAEL TRAN/AFP prin Getty Images)

La rândul său, Prinsloo nu a abordat niciodată direct scandalul.

Cuplul discutase de mult despre extinderea familiei, totuși, a declarat Prinsloo pentru Entertainment Tonight iarna trecută.

„Întotdeauna am știut că ne dorim un al doilea. Așa că cred că pentru mine în acei doi ani, când am avut doi copii sub vârsta de 2 ani, am spus: „Nici să nu te gândești la asta!” Dar vreau și cinci copii, dar nici să nu te gândești la asta”, a spus ea pentru presa.

„Știi ce, niciodată să nu spui niciodată. Ne dorim o familie numeroasă, cine știe, să lăsăm în voia sorții și ce se întâmplă.

„Ce se va întâmpla, se va întâmpla. Deci nu există limite”.

m

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi look-ul formal de iarnă al lui Gabrielle Union și fiica lui Dwyane Wade, Zaya

Kenya Barris se deschide despre acuzațiile de „perpetuarea colorismului”