in

24 Actrița Annie Wersching a murit la 45 de ani

Lumea televiziunii a pierdut una dintre ele.

24 actriţă Annie Wersching a murit pe 29 ianuarie după o luptă cu cancerul, a confirmat reprezentantul ei pentru E! Știri. Avea 45 de ani.

După moartea ei, soțul lui Wersching Stefano Full reflectat asupra femeii care era. „Există o gaură cavernoasă în sufletul acestei familii astăzi. Dar el ne-a lăsat instrumentele pentru a o umple”, a spus Full într-o declarație din 29 ianuarie către E! Știri. „A găsit uimire în cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzică pe care să danseze. Ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească. „Du-te, găsește-l. Este peste tot.” Și vom găsi că o vom face.”

Continuând să picteze o imagine a moștenirii sale personale, plin, împărtășind copii Freddie12, și Ozzie9, cu Werschinga împărtășit o amintire pe care o păstrează de la regretata soție.

„În timp ce i-am condus pe băieții noștri, adevăratele iubiri ale vieții ei, pe aleea șerpuitoare și pe stradă, ea striga Adio! până când nu eram la îndemână și în lume”, a spus ea. „Încă îl aud cântând. Bună, prietene. „Te iubesc familie mică…””

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Blake Lively îl trolează pe Ryan Reynolds în timp ce își aplaudă echipa de fotbal

Marisa Abela filmează o scenă de costume în rolul lui Amy Winehouse pentru un biopic