in

Teen Wolf: vedetele de cinema reacționează la acea scenă a morții

Atenție: Acest articol conține spoilere pentru Teen Wolf: Filmul

De la alfa la omega.

Teen Wolf: Filmul a marcat revenirea mult așteptată a serialului MTV la mai bine de cinci ani de la difuzare. Dar, din păcate, nu toți membrii haitei au supraviețuit reuniunii.

În timp ce multe personaje au experimentat scene temporare false ale morții în filmul Paramount+, unele sunt cu adevărat moarte și dispărute – cel mai notabil, desigur, este Tyler Hoechlineste Derek. Scena morții l-a lovit în mod deosebit pe actorul din spatele personajului principal al serialului, Scott.

„Este super emoționant. Tyler Hoechlin este cineva pe care îl iubesc cu adevărat și, oricât de mult sunt actor și știu că există o separare de personajele noastre și de sinele nostru uman, este emoționant de citit.” Tyler Posey spus în exclusivitate lui E! Știri înaintea premierei din 26 ianuarie. „În plus, am ajuns să-l iubesc pe Derek de-a lungul anilor. El l-a răscumpărat pe Derek de orice calitate proastă, orice calitate de pisică morocănosă pe care a avut-o în ultimii 12 ani.”

Dar actorul a remarcat că a fost o decizie de poveste care a avut mult sens practic.

„Cred că este ceva necesar pentru noi în ceea ce privește povestirea”, a continuat ea. „Noi, ca oameni, ne confruntăm cu pierderea unei persoane dragi în mod constant, iar fanii s-au confruntat cu aceasta de-a lungul anilor. Este un alt mod în care putem fi relaționați cu fanii și cu oricine urmărește. Cred că este frumos cum am făcut-o. El se transformă în un adevărat alfa chiar înainte de a muri, ochii îi strălucesc roșii și este pur și simplu înfiorător.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kelsea Ballerini și Chase Stokes se sărută și se îmbrățișează la LAX

Sfaturile soției lui 49ers, Kristin Juszczyk, pentru a vă reface garderoba zilei de joc