in

Sfaturile soției lui 49ers, Kristin Juszczyk, pentru a vă reface garderoba zilei de joc

Am intervievat-o pe Kristin Juszczyk pentru că credem că vă vor plăcea alegerile ei. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Există atât de multe motive pentru a te bucura de sezonul fotbalistic: jocuri, tailgating, gustări și, bineînțeles, modă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți ținuta de ziua meciului, Kristin Juszczyk este aici pentru a vă ghida. În fiecare săptămână, se îmbracă pentru a impresiona la meciurile San Francisco 49ers pentru a-și susține soțul Kyle Juszczyk. Ea oferă întotdeauna un aspect unic, reprelucrând tricouri vintage, tricouri, blugi și chiar o minge de fotbal pentru a crea ținute complet personalizate, pe care le puteți consulta pe Instagram și TikTok.

Într-un E! interviu, Kristin a explicat: „Soțul meu joacă în NFL de zece ani. După aproximativ șase ani, am început să mă plictisesc să port aceleași trei tricouri în rotație. Mi-am amintit că aveam mașina mea de cusut în garaj, pe care el o va face. să mă obișnuiesc exact când se va întâmpla Halloween-ul. Am început să mă joc cu câteva idei pe care le aveam și mi-am dat seama rapid că am un talent pentru asta.”

Ea a explicat: „A fost incredibil de satisfăcător să transform ceva care mergea în grămada de donații, în ceva care se simțea complet nou. De acolo, am început să urmăresc ore întregi de tutoriale YouTube despre elementele de bază ale cusăturii. Cu siguranță mai am un drum lung până go to go, dar mi-a plăcut foarte mult fiecare pas de a învăța această nouă abilitate a mea.”

Moda reproiectată a lui Kristin este la nivelul următor. Indiferent de cine ai rădăcină, poți folosi sfaturile și cunoștințele lui Kristin pentru a crea look-uri de ziua jocului care sărbătorească echipa ta preferată și să-ți arate personalitatea. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre crearea propriului look și pentru a descoperi elementele obligatorii ale lui Kristin pentru ziua jocului.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Teen Wolf: vedetele de cinema reacționează la acea scenă a morții

1000 lbs. Surorile Amy dezvăluie partea cea mai grea despre a avea 2 copii