in

Olivia Wilde și fostul Jason Sudeikis se îmbrățișează luni după drama cu bonă

Olivia Wilde Și Jason Sudeikis par să fie în relații bune.

Foștii au fost văzuți împărtășind o îmbrățișare pe 27 ianuarie în Los Angeles, așa cum se vede în fotografiile postate de TMZ. Potrivit publicației, Wilde și Sudeikis, care s-au despărțit după o relație de aproximativ zece ani, s-au îmbrățișat după ce au participat împreună la o întâlnire.

Pentru această ocazie, ambele părți au păstrat-o lejer, Sudeikis purtând o șapcă de baseball și un hanorac. Între timp, Wilde a îmbrăcat un hanorac, blugi și adidași.

Îmbrățișarea lui Wilde și Sudeikis vine după pereche, care împart copiii Otis8, și Pizza Margherita6 ani, au avut un an dificil împreună în 2022.

În noiembrie 2020, știrile despre despărțirea lui Wilde și Sudeikis au ieșit la iveală. În acel moment, Wilde lucra la filmul său Nu-ți face griji dragă cu eventualul ei iubit Harry Styles. Styles și Wilde, care au fost legați pentru prima dată în ianuarie 2021, și-au încheiat relația în noiembrie 2022.

La aproape doi ani după ce a apărut vestea despre despărțirea lui Wilde și Sudeikis, cuplul s-a confruntat cu acuzații din partea fostei dădacă a copiilor lor, care a susținut că fostul cuplu se afla într-o relație agitată care implică controverse legate de Styles.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Damar Hamlin vorbește în fața camerei pentru prima dată de la accidentul de sănătate

Cumpărați noua colaborare Target a Gabriellei Karefa-Johnson