in

Licența se prăbușește la evaluări record; Va fi acesta ultimul sezon?

America s-ar putea să fi obosit în sfârșit de The Bachelor.

Sau, pentru a fi mai precis, America s-ar putea să fi în sfârșit sătulă de un burlac care arată și se comportă aproape ca orice alt burlac din istoria francizei.

Premiera sezonului 27 de luni trecută a adunat doar 2,96 milioane de telespectatori, o scădere semnificativă față de cei 3,54 milioane care s-au conectat pentru deschiderea sezonului 26, potrivit raportului oficial de rating.

La apogeul său în 2003, The Bachelor a atras 12,55 milioane de fani pentru premiera sezonului său… dar este în scădere față de sezoanele 24 (6,07 milioane) și sezonul 25 (5,23 milioane).

Care ar putea fi problema?

Un format care rămâne, probabil, același în fiecare an. Sau faptul că majoritatea cuplurilor care se logodesc în fiecare primăvară în final se despart câteva luni mai târziu.

Există, de asemenea, problema că ABC selectează doar același tip de înfățișare, aceeași vârstă și tip de bărbat pentru a ancora sezonul de fiecare dată.

Zach Shallcross se logodește în acest sezon din The Bachelor. (Foto prin ABC)

Shallcross, la rândul său, se potrivește acestui model atât de exact încât unii observatori cred că ar fi putut fi creat într-un laborator de către producătorii seriei.

Tipul este plictisitor AF, asta spunem noi.

„Cu Zach, directorii se tem că au făcut cu adevărat o alegere greșită, deoarece nu au existat indicatori care să le pese oamenilor”, a declarat anterior un insider pentru The Sun.

Shallcross, își amintește, nici măcar nu a ajuns în ultimii trei sau patru în timpul alergării sale ca pretendent la The Bachelorette în 2021.

Iată-l! Zach Shallcross pare să aibă multe în comun cu liderii anteriori ai The Bachelor.

„Chiar și cu sezoanele trecute când [viewers] a urât pe oricine a fost ales în rolul principal, ceea ce a stârnit fie un strigăt pasional pe rețelele de socializare, fie un fel de zarvă online”, a adăugat The Sun în raportul său recent, citând aceeași sursă pe care am menționat-o mai sus și adăugând:

„Exista un indicator că oamenilor le pasă, chiar dacă nu le-a plăcut sau nu le-a urât, le-a păsat”.

În cele din urmă, există problema în curs de desfășurare a rasei.

Nu numai că Licențiatul învață GRĂ despre caucazieni – atât în ​​ceea ce privește clienții potențiali, cât și pețitorii – dar fiecare sezon pare să provoace o nouă controversă.

Săptămâna trecută, de exemplu, destinatarul Primei impresii, Rose Greer Blitzer, a trebuit să-și ceară scuze după ce a apărat folosirea anterioară de către cineva a blackface.

„În trecutul meu, am făcut câteva comentarii needucate, ignorante și sincer greșite pe conturile mele de pe rețelele de socializare”, a scris originara din Texas în poveștile ei de pe Instagram.

„În special, am folosit argumente înșelătoare pe Twitter pentru a apăra un student care s-a îmbrăcat în chip negru ca Tupac de Halloween.

„Îmi pare profund rău pentru cei pe care i-am rănit, în special pentru cei din comunitatea Black, nu pentru că aceste capturi de ecran au reapărut, ci pentru că am împărtășit vreodată aceste opinii dureroase.”

Desigur, multor telespectatori de acolo le pasă încă de acest spectacol.

Dintr-un anumit motiv.

Și, de dragul lor, puteți face clic pe următorul link pentru a citi spoilerele noastre de licență și pentru a afla cine câștigă.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Damar Hamlin vorbește public pentru prima dată de la stopul cardiac

Philadelphia Eagles zboară pentru First Lady Jill Biden, mergând la Super Bowl