in

Cele mai bune produse de depanare din ianuarie, aprobate de echipa de cumpărături E!

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

În ȘI!, ne place să facem cumpărături. Foarte. Cautam mereu cele mai elegante, trendy si remarcabile produse. În timpul procesului nostru de testare și revizuire, am încercat câteva produse cu adevărat uimitoare de care acum nu ne putem lipsi și nici nu ar trebui să trăiești fără aceste descoperiri de depanare.

În această rezumat, veți găsi produse de frumusețe, casă, tehnologie, wellness și modă care rezolvă probleme, care au fost testate, revizuite și îndrăgite de editorii și scriitorii noștri. De la cel mai util organizator de poșetă până la plasturi de coșuri care pot fi purtate sub machiaj în timp ce zafăm cosurile ca prin magie, niciun produs nu este interzis în acest ghid, atâta timp cât îi iubim. Am compilat doar produse de care pur și simplu nu ne putem sătura și sperăm că și voi simțiți la fel.

Derulați în jos pentru a vedea unele dintre produsele preferate din ianuarie de la echipa noastră de cumpărare și de ce actualizăm.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iar cel mai tare rol TV al lui Pedro Pascal este…

„SNL” îl împușcă pe vicepreședintele Kamala Harris într-o scenetă de documente clasificate