in

Aceste foi de curățare ecologice au peste 25.200 de recenzii de 5 stele

Ai nevoie de mai multe informații înainte de a face cumpărături? Iată câteva recenzii pozitive de la cumpărătorii Amazon.

Foaie de detergent de rufe Earth Breeze Recenzii

Un cumpărător a spus: „Mă îndoiesc că voi mai cumpăra vreodată un alt ulcior greu de detergent de rufe! Atât de convenabil de folosit, nimic nu merge la groapa de gunoi. Mi-aș fi dorit să le fi găsit mai devreme! Gata cu plastic toxic în groapa de gunoi! Mă simt foarte bine. ! Nu, aș putea fi mai fericit! Rufele devin super curate și miroase proaspăt!”

Un altul a spus: „Folosirea acestor foi este ușoară! Utilizarea acestui produs este cel mai ușor de curățat de pe piață. Fără vărsări, stropi sau mizerie. Dacă îl scăpați, este ca și cum ați ridica un prosop de hârtie. Nu există niciodată bucăți rămase la sfârșit. de spălare. Dacă asta nu este suficient, vă curăță rufele mai bine decât orice am încercat vreodată. Îndepărtează petele și murdăria murdară fără a utiliza alte substanțe de îndepărtare a petelor. Economisește bani, planeta, curăță și economisește bani prin reciclarea plasticului ulcioare”.

Un client Amazon a spus: „Cel mai bun lucru despre acestea, de asemenea, este puterea de curățare, este cât de puțin spațiu ocupă în zona de spălătorie. Și ai putea călători cu ușurință cu acestea. Am un apartament mic cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător.” , stivuit Zona de spălătorie este foarte mică și am câștigat mult mai mult spațiu prin faptul că nu trebuie să depozitez recipiente mari de detergent lichid. Am fost uimit de puterea de curățare, iar apoi hainele mi-au ieșit la fel de curate ca și cu detergentul lichid. Am folosit înainte de acest produs. Acest produs este o adevărată descoperire pentru industria detergenților de rufe!”

Un cumpărător a exclamat: „ÎMBĂCĂ acest produs pentru că are greutate redusă, spre deosebire de un ulcior plin cu detergent. Foile sunt atât de convenabile de folosit, trebuie doar să aruncați una în mașina de spălat în secțiunea de detergent și veți fi uimit cât de eficient funcționează! ! În plus, acum am mai mult spațiu pe raftul meu pentru alte articole!! Urcioarele sunt grele și ocupă mult spațiu. Această cutie de produs este subțire, conține 30 de coli de detergent și ocupă mai puțin spațiu decât un deget!!”

Cineva a exclamat: „În sfârșit! Un adevărat ajutor pentru a ajuta la spălătorie! Unde a fost acest produs? Acesta este cel mai tare lucru de la feliile de pâine. Fără ulcioare grele de plastic de purtat cu rufele! Foaie minuscule de pungă de rufe cu săpun, doar trageți unul cu hainele tale și gata. Sunt la al doilea pachet și îmi place acest produs. Cel mai bun loc pe care l-am găsit pentru a cumpăra este online, iar valoarea este uimitoare! Foarte mulțumit și foarte mulțumit de Earth Breeze!”

Dacă sunteți în căutarea unor descoperiri mai ecologice, consultați aceste 20 de produse pentru casă și frumusețe care vă vor ajuta să preveniți risipa.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cele mai uimitoare transformări ale celebrităților din săptămână

Iar cel mai tare rol TV al lui Pedro Pascal este…