in

Va exista vreodată o reuniune în Superstore? Jon Barinholtz spune…

Gândul la un posibil Supermarket reuniune ne are pe Cloud 9.

Și dacă stea Jon Barinholtz în felul său, distribuția comediei NBC s-ar putea să se reîntâlnească mai devreme decât mai târziu.

„Cu siguranță s-a vorbit despre care mi-aș dori foarte mult”, a spus mașină americană vedeta a spus în exclusivitate lui E! Vestea unei posibile reuniuni. „Ceea ce încerc să scot în lume este un film de la Superstore. Sau ei îl pot numi special, cum ar fi, să facă doar o oră și jumătate, două ore și să reunească gașca.”

Deși în prezent nu se lucrează la niciun scenariu, Barinholtz și co-starurile lui, inclusiv America Ferrara, Ben Feldmann, Nico Santo, Lauren Ash și mulți alții, au rămas în legătură de când show-ul s-a încheiat în martie 2021.

„Este cu adevărat una dintre cele mai bune experiențe de lucru pe care le-am avut vreodată”, a spus actorul. „Acesta distribuție este o distribuție care are prieteni în viața reală. Aceștia sunt câțiva dintre prietenii mei apropiați și ne petrecem cu toții și mergem la nunțile și la petrecerile de naștere ale celuilalt. Îi iubesc pe acești oameni.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tom Brady petrece timp de calitate cu fiica Vivian, tată în afara sezonului!

Sophie de la SOFI TUKKER spune că „White Lotus” are cea mai bună melodie tematică, a trebuit să remixe