in

Tot ce știm despre Ted Lasso sezonul 3

Speranța te ucide, dar nu-ți fie teamă: sezonul 3 din Ted Lasso este in sfarsit la orizont!

Câștigătorul de două ori Emmy pentru Serial de comedie remarcabil revine la Apple TV+ în această primăvară, iar lucrurile nu au fost niciodată atât de delicate pentru Ted (Jason Sudeikis) și AFC Richmond.

La sfârșitul celui de-al doilea sezon, uniforma echipei a devenit antrenor asistent Nate (Nick Muhammad) a sărit nava pentru rivalii West Ham United, care sunt acum deținut de Rupert Mannion (Cap Antonio), fostul proprietar al AFC Richmond care a pierdut clubul în fața fostei soții Rebecca Welton (Hanna Waddingham) în divorţul lor.

Într-o primă fotografie postată de streamer pe 18 ianuarie, Ted și Nate se uită unul la celălalt – Ted cu zâmbetul lui semnătură, Nate cu o încruntătură amenințătoare – într-un lift de la birourile West Ham.

Când vine vorba de cel de-al treilea sezon al Ted Lassototuși, întrebarea mai mare rămâne: acesta este sfârșitul?

Sudeikis și Ted Lasso echipa creativa, inclusa Brett Goldstein, au susținut de mult că sezonul trei ar fi cântecul de lebădă al serialului. Cu toate acestea, când Apple TV+ a anunțat detalii despre sezonul trei la începutul acestei luni, cuvântul „finale” nu a fost văzut nicăieri.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ABC Honchos informează personalul despre ieșirile TJ Holmes și Amy Robach

Starul logodnicului de 90 de zile, Gabriel Paboga, deține propria lui afacere – Uită-te!