in

Top 50 cele mai populare articole E! Jucătorii au cumpărat de la Amazon luna aceasta

Dacă îți place frumusețea TikTok, probabil ai văzut că influențatorii tăi preferați aplică un machiaj perfect amestecat, sperând să obțină aceleași rezultate în viață. În ultimul timp, cele mai bune tutoriale au toate un lucru în comun: pufulele triunghiulare. Această descoperire economică este o schimbare totală a jocului.

Triunghiurile Pimoys Powder Puff fac aplicarea pudrei ușoară, fără dezordine și precisă, dar nu dormi pe aceste pufuri pentru machiajul tău lichid. Da, sunt „pudre de pudră”, dar pot oferi o aplicare impecabilă pentru fondul de ten lichid, corector, iluminator și bronzant. Puteți folosi pufurile de catifea pentru a amesteca corectorul, a fixa conturul ochilor, a aplica fond de ten și a vă contura obrajii. Au o mică curea la spate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că țineți puful de pudră în timp ce îl folosiți și este mult mai ușor să aplicați machiajul, mai ales în jurul ochilor.

Acestea sunt lavabile, astfel încât să le puteți curăța pentru a le folosi din nou și din nou. Acest pachet are peste 4.800 de recenzii Amazon de 5 stele și există mai multe culori din care să alegeți.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Boy Meets World’s Maitland Ward susține cursa pentru Congres a lui Ben Savage

Rent the Runway este acum pe Amazon – cumpără-l pe designerul preaiubit pentru mai puțin de 100 USD