in

Stele căderi îl laudă pe Harrison Ford în comedia Apple TV+

când Brett Goldstein Și Jason Segel a colaborat cu Bill Lorenzo pentru a crea noua lor comedie Îngustareanu au observat Harrison Ford ar fi atât de pregătit pentru terapie.

„M-am dus să-l întâlnesc pe Harrison Ford și el a spus da atât de repede, încât l-am sunat apoi pe Bill și i-am spus: „E ceva în neregulă cu continuum-ul spațiu-timp, Harrison Ford vrea să o facă și i-a plăcut asta.””, a spus Goldstein pentru E! Știri’ prietena Frances la premiera seriei Apple TV+ pe 26 ianuarie. , este al naibii de amuzant și nu a avut niciodată această șansă.”

În serie, Ford și jessica williams joacă colegii cu personajul terapeut al lui Segel, care decide să înceapă să fie cu adevărat sinceri cu pacienții lor, indiferent de barierele etice.

Și pentru Williams, care era deja semnat pentru serial, care joacă și el Michael Urie, Luca Tenni, Lukita Maxwell Și Christa Miller— Adăugarea lui Ford a fost nimic mai puțin palpitant.

„Am fost foarte entuziasmată”, a spus ea. „M-am înscris inițial, apoi am aflat câteva zile mai târziu că Harrison Ford urma să fie acolo și cred că doar am dansat puțin”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mama lui Tire Nichols nu se va uita la filmările camerei poliției după eliberarea publică

Vedetele din „Siesta Key” se confruntă cu un jaf terifiant prin invazia casei