in

Starul TikTok, Alix Earle, se căsătorește, dar nu este ceea ce crezi

Felicitările sunt un tip de in asa fel incat Alice Earle.

TikToker, care își documentează adesea viața la Universitatea din Miami, a anunțat că se va căsători pe TikTok pe 27 ianuarie, deși nu este o nuntă tipică la care te-ai aștepta.

„Pregătește-te cu mine să mă căsătoresc. Am așteptat această zi de atât de mult timp”, a spus Alix în clip. „În fiecare an, fraternitatea organizează o petrecere de nuntă. Și eu am fost aleasă să fiu mireasă și mă căsătoresc cu iubitul meu Grant.”

Și, spre deosebire de mirese de frați anterioare, Alix a decis să facă totul, inclusiv să cumpere cea mai „poofie” rochie „pe care ai văzut-o vreodată în viața ta”.

„De obicei fetele poartă o rochie albă, iar domnișoarele de onoare poartă orice”, a continuat ea. „Totuși, nu anul acesta. Am o rochie de mireasă adevărată, iar prietenii mei au toți aceeași rochie de domnișoară de onoare roz asortată”.

Ce mai este rezervat pentru ceremonie? Tânăra de 22 de ani a spus că va exista un arc, un echipaj de domnișoare de onoare complet îmbrăcat și doar „distracție de nuntă brânză”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kanye West suspectat în investigația bateriei după ce a luat și a aruncat telefonul lui Photog

Josiah Duggar și Lauren Swanson se mută într-o casă închiriată pe fondul zvonurilor că ascund un copil secret