in

Starul logodnicului de 90 de zile, Gabriel Paboga, deține propria lui afacere – Uită-te!

Este timpul să Logodnicul de 90 de zile: pe cealaltă cale Sezonul 4! In cele din urma!

Acest sezon prezintă o mulțime de chipuri noi, ceva ce spectatorii sperau să vadă. De asemenea, oferă o reprezentare mult așteptată.

Gabriel Paboga și Isabel Posada sunt unul dintre noile cupluri ale acestui sezon. Ei trebuie să afle dacă familia Isabelei îl va accepta pe el și relația lor.

În clipul de previzualizare de mai jos, Gabe se prezintă și își face treaba. El deține propria companie!

Gabriel Paboga și iubita lui, Isabel Posada, apar în 90 Day Fiance: The Other Way Sezonul 4. (Foto Credit: TLC)

Știam din primul trailer (și din comunicatul de presă care îl însoțește) că Gabe este antreprenor.

El este din Florida. El deține propria afacere. Și călătorea în Columbia pentru muncă când a cunoscut-o prima dată pe Isabel.

Cei doi s-au îndrăgostit. Dar, așa cum a arătat clar în trailer, Gabe nu este sigur cum va reacționa familia lui la el.

Gabe este dornic ca potențialii săi viitori socri să afle mai multe despre el. Fanatul poate distruge relațiile, iar el nu știe cum vor reacționa părinții lui Isabel.

Trailerul l-a încântat fără să explice care ar putea fi „secretul” lui. Unii telespectatori au înțeles și alții nu.

Gabriel este transgender. Deși în mod normal nu ne gândim la relații heterosexuale ca aceasta în fața adversității, ei bine, bigotismul anti-trans este foarte real și foarte mortal. Și nu, nu se limitează la SUA și Marea Britanie.

Nu știm nimic despre descendența lui Isabel. Și, desigur, sperăm că povestea lor include dragoste și acceptare pe măsură ce sezonul se desfășoară.

Isabel speră să evite să fie nevoită să aleagă între dragostea ei pentru Gabe și părinții ei dacă părinții ei au o reacție bigot la cunoașterea lui Gabe.

În avanpremiera premierei sezonului 4, totuși, nu suntem încă acolo.

Gabriel încă nu se „întâlnește cu părinții”. Se prezintă, așa că telespectatorii tocmai acum îl întâlnesc.

Își explică și afacerea. Și este genul de lucruri care s-ar putea să nu fie familiare unor persoane care nu fac parte din comunitatea LGBTQ+.

Gabriel Paboga le prezintă telespectatorilor el însuși și afacerea sa în premiera sezonului 4 din 90 Day Fiance: The Other Way. (Credit imagine: TLC)

În videoclipul de mai jos, Gabriel explică că compania sa, GMPwear, vinde lenjerie căptușită altor bărbați trans.

Nu toate persoanele transgender au disforie fizică, dar unele au. A avea o formă diferită de lenjeria ta, cum ar fi genitale externe, poate fi o sursă de confort.

Mai ales pentru cineva care plănuiește să se opereze la fund, alias o operație genitală. Sau dacă doar văd cum se simte în timp ce iau decizii.

După cum remarcă rapid Gabriel în videoclip, mulți bărbați trans poartă deja „packers”. Dar sunt incomode, grele și uneori cad.

(Există o anecdotă hilară de ani în urmă despre un copil trans al cărui ambalator a căzut în liceu și s-a rostogolit vizibil pe podea. Asistentul, poate nesigur de ce să mai spună, a glumit: „Urăsc când o face”).

Suntem încântați să vedem că povestea lui Gabriel și Isabel se desfășoară foarte curând. Până atunci, suntem doar încântați că fac parte din distribuție.Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tot ce știm despre Ted Lasso sezonul 3

Rețelele de socializare reacționează la look-ul de reuniune a lui Gizelle Bryant „RHOP”.