in

Sortele lui Amy Robach și TJ Holmes au fost dezvăluite pentru ABC News

Amy Robach și TJ Holmes părăsesc GMA3 pe fondul scandalului de dragoste

Amy Robach Și TJ Holmes îi spun noapte bună GMA3.

La aproape două luni după ce povestea lor de dragoste în aer liber a ajuns pe titlurile titlurilor, ABC News a anunțat că co-prezentatorii nu se vor mai întoarce la locurile lor de pe Bună dimineața America născoci.

„După mai multe conversații productive cu Amy Robach și TJ Holmes despre diferite opțiuni, am convenit cu toții că cel mai bine este ca toată lumea să renunțe la ABC News”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru E! Știri într-o declarație din 27 ianuarie. „Le recunoaștem talentul și angajamentul de-a lungul anilor și suntem recunoscători pentru contribuțiile lor.”

Vestea despre ieșirea comună vine la mai bine de o lună după ce Robach și Holmes au fost înlocuiți cu alte gazde GMA3. Într-o notă internă obținută de E! Știri 12 decembrie, ABC News Kim Godwin el le-a spus personalului că Robach și Holmes „vor rămâne în aer liber până la finalizarea unei revizuiri interne”.

„Înțeleg că acoperirea continuă poate distrage atenția de la munca incredibil de importantă pe care o face echipa noastră aici la ABC News”, a spus Godwin la acea vreme, adăugând că postul vacant al duo-ului va fi ocupat de „rotația ancorelor la GMA3 pentru moment. „

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Videoclipul arestării lui Tire Nichols îl dobândește pe președintele Consiliului orașului Memphis

Amber Rose: Am terminat cu bărbații! Sunt dezgustatori!