in

Samantha Markle către Tucker Carlson: Meghan este îngrozită că Harry va afla despre MINCIUNILE ei!

Știm de ceva vreme că succesul și popularitatea globală a lui Meghan Markle au zdrobit inimile și mințile unora dintre cei mai înverșunați urători ai ei, printre ei principalul sora vitregă a ducesei, Samantha Markle.

Samantha și-a construit o carieră încercând să-și distrugă sora și abordează sarcina cu genul de psihoză consumatoare care se găsește de obicei doar la răufăcătorii romani victoriani care încă poartă rochia de mireasă de când stăteau la altar. . acum 50 de ani.

Practic, Sammy se trezește în fiecare zi tremurând de furie și începe să tweeteze cu furie despre cât de mult o naște cu adevărat sora lui iubitoare.

Când Meghan și Harry s-au întâlnit pentru prima dată, Sam a scris o carte pe care nimeni nu a cumpărat-o și a apărut în câteva talk-show-uri, dar interesul a secat când toată lumea și-a dat seama că tocmai repetă aceleași prostii delirante din nou și din nou.

Dar, ca toți cei care urăsc profesioniști, Samantha beneficiază în mod ironic de succesele rivalilor ei.

Așa că acum că memoriile prințului Harry sunt cea mai bine vândută carte de pe planetă, a existat un interes reînnoit pentru tipul special de amărăciune al lui Sam.

Și unde mai bine să arunci vitriol pe cineva pe care abia îl cunoști decât în ​​emisiunea Tucker Carlson?

Samantha Markle în pavilionul/studioul de vânătoare al lui Tucker Carlson. (Foto prin Fox News)

Samantha s-a alăturat controversatului pseudo-jurnalist la scena lui rustică de sunet din peșteră săptămâna aceasta pentru a ridica câteva noi acuzații despre Meghan.

Din păcate, în acest moment, ea răzuiește fundul butoiului și cel mai bun lucru cu care a putut să vină a fost afirmația că Meghan a indus publicul în eroare când a spus că a lucrat la Ambasada SUA în Argentina în timp ce era acolo, la facultate.

Interesant este că Markle, mai în vârstă și supărată, nu neagă că Meghan a locuit în Buenos Aires și a lucrat la ambasadă, dar susține că Meghan a omis în mod repetat să menționeze că era doar stagiară acolo.

Meghan își spune partea ei a poveștii. (Fotografie prin Netflix)

Samantha susține chiar că această minciună este motivul pentru care niciun Markles nu a fost invitat la nunta regală.

Firește, mai mulți membri ai familiei lui Meghan au fost invitați la nuntă, iar tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a simulat un atac de cord pentru a evita participarea.

f

Ca o dovadă a profunzimii psihozei ei, Samantha și-a imaginat un scenariu hilar de neplauzibil în care regina și compania ar rămâne la nunta regală grătarând rudele lui Meghan despre istoria ei de angajare:

Meghan Markle și Prințul Harry în ziua nunții lor
Ei sunt casatoriti! Meghan Markle și Prințul Harry au distribuit această fotografie de nuntă pentru a sărbători aniversarea logodnei lor. (Fotografie prin Instagram)

„‘O, Doamne, nu ai primit granturi și burse? Sam s-a gândit că familia regală o cere.

(Fapt amuzant: Grant a fost numele de familie al Samanthai până când a decis să-l schimbe pentru a profita de faima lui Meghan!)

„ „N-ai lucrat niciodată pentru ambasadă? Ce vrei să spui că ai făcut doar un program de studiu de cinci săptămâni?

Oamenii din interior spun că Harry și Meghan s-au simțit snobit după ce au văzut prima fotografie oficială a Regelui Carol. Apoi, cuplul și-a postat propriul portret. (Fotografie prin Instagram)

De acolo, Samantha i-a explicat lui Tucker că Meghan a obținut stagiul cu ajutorul lui — gâfâi! – o scrisoare de recomandare de la unchiul său!

„Unchiul nostru Mike, care a lucrat pentru ambasadă, ca o favoare pentru tata – Tata a plătit pentru un program de studii de cinci săptămâni – Unchiul Mike a trimis o scrisoare de recomandare să fie amabil, deși o cunoscuse pe Meghan doar când era o comoară ,” el a spus.

„Un program de studii de cinci săptămâni nu este același lucru cu a lucra la ambasadă, lucru pe care ea le-a spus lui Rachael Ray și Craig Ferguson la televizor. Apoi au început să iasă toate aceste minciuni.

LONDRA, ANGLIA – 3 IUNIE: Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex pleacă după o slujbă de mulțumire pentru domnia Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Paul din Londra. (Fotografia de Matt Dunham – WPA Pool/Getty Images)

Da, Samantha a vorbit într-adevăr despre faptul că Meghan și-a umplut CV-ul în conversația cu Rachael Ray cu disprețul rezervat de obicei cuiva care a mințit sub jurământ.

Probabil că Rachael făcea o omletă occidentală în acel moment, doar vag conștientă că mai era cineva în cameră cu ea.

Cea mai bună parte a acestei povești este că Meghan a declarat clar, în numeroase interviuri, că jobul ei pentru ambasadă a făcut parte dintr-un stagiu neremunerat.

Prințul Harry și Meghan Markle își fac apariția la ONU. (Foto prin Getty)

„Întotdeauna am fost tocilarul teatrului de la Universitatea Northwestern. Știam că vreau să joc, dar uram ideea de a fi acest clișeu: o fată din Los Angeles care decide să fie actriță”, i-a spus ea lui Marie Claire în 2013.

„Mi-am dorit ceva mai mult și mi-a plăcut întotdeauna politica, așa că am ajuns să-mi schimb complet specializarea și să obțin o dublă specializare în teatru și relații internaționale.

„Întotdeauna am fost tocilarul teatrului de la Universitatea Northwestern. Știam că vreau să joc, dar uram ideea de a fi acest clișeu: o fată din Los Angeles care decide să fie actriță”, a continuat Meghan.

Meg și Harry zâmbesc în public. Probabil că este o încălcare a protocolului regal. (Foto prin Getty)

„Mi-am dorit ceva mai mult și mi-a plăcut întotdeauna politica, așa că am ajuns să-mi schimb complet specializarea și să obțin o dublă specializare în teatru și relații internaționale”.

Așa că iată-l: o dovadă în plus că Samantha „Markle” Grant este atât de plină de rahat încât îi iese din urechi.

Desigur, asta probabil nu o va împiedica să facă apariții viitoare în emisiunea Tucker Carlson.

De fapt, probabil că îi va oferi un stagiu neplătit.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rihanna este „Pre Gaming” Super Bowl într-un nou teaser la pauză

Priscilla Presley contestă documentul de încredere al Lisei Marie, ar putea fi fraudulos