in

Rețelele de socializare reacționează la look-ul de reuniune a lui Gizelle Bryant „RHOP”.

Cu Adevăratele Gospodine din Potomac Înregistrând recent reuniunea din sezonul șapte, Bravo a dezvăluit ținutele vedetelor pentru a le oferi fanilor un gust obișnuit la ce să se aștepte.

Aceste fotografii „Bravo Insider” au evidențiat toate rochiile albastre ale femeilor, deși cele ale lui Gizelle Bryant, desigur, au atras o atenție serioasă din partea criticilor.

Fanii răspund fără scuze la ținuta lui Gizelle Bryant

Rochia lui Gizelle i-a acoperit cea mai mare parte a corpului, inclusiv antebrațele, mâinile și gâtul. Cu toate acestea, o despicatură pe picior, împreună cu câteva pietre prețioase împodobite, au însuflețit ținuta. În timp ce rochia îi cobora până la gât, ea a ales să-și poarte părul sus.

Cum extensie POR Se știe că fanii o fac, au tot chemat-o pe Gizelle pentru aspectul ei. Mulți au folosit un clip util al lui Karen Huger citind despre simțul modei al co-starului ei, un utilizator remarcând că comentariul ei „va fi întotdeauna relevant”.

De asemenea, s-a speculat că alegerea rochiei lui Gizelle ar fi putut fi influențată de Candiace Dillard Bassett, care a citit-o iconic la începutul acestui sezon.

Un alt utilizator de Twitter a decis să „repare” rochia lui Gizelle, îndepărtând câteva pietre prețioase, prelungind fanta piciorului și ajustând unele decolteuri. Ea a mai remarcat că rochia ei originală a făcut-o pe Gizelle să arate ca „un suport pentru șervețele”.

Cu toate acestea, unii au apărat-o pe Gizelle subliniind că oamenii ar fi fost mai deschiși la rochie dacă ar fi fost vorba despre Karen.

Indiferent, totuși, susținătorii erau hotărât în ​​minoritate.

Cu toate acestea, oamenii nu au uimit-o complet pe Gizelle, deoarece un utilizator a subliniat că este „atât de aproape și totuși atât de departe”. O altă persoană a spus că, deși rochia este „ridicolă”, încă „funcționează”.

Ar trebui să adăugăm și că, mai jos Camera din umbrăDupă ce a încărcat rochiile pentru femei pe Instagram, un utilizator a remarcat că Gizelle „se îmbracă în continuare ca o primă doamnă”. Vorbește despre nemilos!

Ce părere aveți despre aspectul lui Gizelle Bryant și sunteți încântat de acest aspect extensie POR întâlnire?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul logodnicului de 90 de zile, Gabriel Paboga, deține propria lui afacere – Uită-te!

Kanye West suspectat în investigația bateriei după ce a luat și a aruncat telefonul lui Photog