in

Rent the Runway este acum pe Amazon – cumpără-l pe designerul preaiubit pentru mai puțin de 100 USD

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Indiferent dacă îți place o călătorie bună sau ești obsedat de haine unice, prea iubite, vei adora toate look-urile de designer Rent the Runway, care sunt disponibile oficial pe Amazon.

De la Tory Burch și Prabal Gurung la Apparis și multe altele, Rent the Runway a lansat câteva dintre bunătățile sale îndrăgite pe Amazon și nu ne putem sătura de look-urile speciale ale designerului. Există cele mai drăguțe pulovere, rochii, fuste și îmbrăcăminte exterioară organizate de Rent the Runway – doar așteptați până când vedeți jachetele din blană artificială și trenciurile șic!

Derulați mai jos pentru câteva dintre cele mai iubite look-uri Rent the Runway de pe Amazon înainte ca toate articolele unice să se epuizeze.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Top 50 cele mai populare articole E! Jucătorii au cumpărat de la Amazon luna aceasta

Oferta HP Intel 24 de ore: economisiți 67% la pachetul de laptop, imprimantă și mouse