in

Renée Zellweger și Ant Anstead arată mai îndrăgostiți decât oricând în fotografiile rare

Se completează reciproc.

Pe 27 ianuarie, Renee Zellwegeriubit, personalitate TV Ant Anstead, a distribuit o fotografie rară a celor doi într-o seară de întâlnire pe Instagram, dansând pe o terasă în timp ce se privesc cu dragoste în ochii celuilalt. Ea a legendat fotografia: „Întotdeauna faceți o pauză pentru momente de magie sub lumini sclipitoare…”

Vedeta serialului pasionat de mașini Radford se întoarce a distribuit ocazional fotografii cu iubita lui. În ciuda acestui fapt, Renee pare să nu fie supărată de asta. Câștigătorul Oscar, care nu are un cont public de socializare, a declarat pentru al Duminică ori în august 2022, „Nu acord prea multă atenție la nimic din toate astea”.

La începutul acestei săptămâni, Ant a distribuit ultima dată o fotografie cu Renee în iulie 2022. Fotografia ei îi arată pe cei doi ghemuiți pe scaune de terasă în timp ce poartă ochelari de soare asortați. Ea a subtitrat postarea: „Această doamnă… Pură. Clasă. Ren x”

Ant, 43 de ani, și Renee, 53 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului său Discovery+ IOU celebrități: Joyride, care a văzut-o ca o vedetă invitată. Spectacolul a debutat în august 2021, după ce perechea a fost fotografiată împreună pentru prima dată, pe balconul casei lui Ant din Laguna Beach, California.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Olivia Wilde și Jason Sudeikis se îmbrățișează în public după un an prost

Megan Fox arată o nouă coafură Lob și o imagine de bikini