in

Peta Murgatroyd împărtășește îngrijorările legate de sarcină după avorturile ei

„Am fost atât de concentrată să am un copil în ultimii doi ani, încât mi-a luat totul”, a recunoscut ea. „Și odată ce am lăsat-o să plece și am făcut pace cu faptul că într-adevăr ar putea fi așa, ar putea fi un copil pentru mine, atunci s-a întâmplat.”

Totuși, ea a continuat: „Nu-mi place să spun asta, pentru că multe femei nu o fac. Am fost norocoasă și sunt recunoscătoare. M-a enervat foarte mult când oamenii au spus: „Relaxează-te. Ia-o ușor.” De genul, „Taci, bine?””

Apropiindu-se încet de jumătatea drumului și simțind deja primele tremurături ușoare („Nu am simțit încă lovituri mari, cred că vor veni în următoarele două săptămâni”), excitația ei crește odată cu burtica. Cu atât mai mult când Shai îi cere să pună muzică pentru copil și să vorbească cu fratele sau cu sora lui mai mic.

Se confruntă deja cu experiența fratelui său mai mare datorită sosirii noului său văr, fratele mai mic al lui Maks Val Cimerkovski si sotie Jenna Johnson a primit bun venit pe 10 ianuarie, „Sunt uimit de cât de drăguță este cu copiii”, s-a mirat Peta. „A ținut copilul lui Jenna și al lui Val zilele trecute și i-a plăcut. Îi plăcea să țină paciul în gură și era atât de bun la asta.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Michael Vick se așteaptă ca Patrick Mahomes să joace mai bine cu o gleznă accidentată, iată de ce

„Boy Meets World’s Maitland Ward susține cursa pentru Congres a lui Ben Savage