in

Permiteți-i momentului fără cămașă al lui Simu Liu să vă salveze de orice blues de iarnă

Nu toți eroii poartă pelerine… uneori poartă blazere fără cămașă.

The Shang-Chi și legenda celor zece inele Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat în timp ce participa la un cocktail care sărbătorește noua colecție Lock de la Tiffany & Co. Pentru seara de 26 ianuarie la Toronto, Simu a ieșit într-un costum gri deschis fără cămașă.

Așa e, ținuta ei a constat din pantaloni largi și un blazer descheiat care a lăsat puțin imaginației. Simu a stilat, de asemenea, aspectul suflecându-și ușor mânecile, ceea ce nu a făcut decât să-și sporească factorul cool. Ea a combinat numărul fierbinte cu coliere de lanț de aur care legănau chiar deasupra pachetului ei de șase.

Nu este prima dată când actorul Marvel ridică temperatura cu un moment de pe covorul roșu fără cămașă. În noiembrie, Simu și-a arătat fizicul RihannaPrezentarea de modă Savage x Fenty.

„Am fost foarte onorat să fiu invitat și vreau ca înregistrarea să arate că nu am cerut să fiu fără cămașă”, a spus el în exclusivitate pentru E! Noutatea vremii. „Aceasta a fost doar rochia cu care mi s-a prezentat, bine? Nu am avut de ales decât să spun da.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shakira împărtășește o postare criptică după ce Gerard Piqué și GF au devenit oficial Insta

Previzualizarea aventurii de sub punți tachinează un membru al echipajului care renunță