in

Pentru că Marie Kondo are „un fel de renunțare” să-și țină casa în ordine

În timp ce încă provoacă bucurie, Marie Kondo ea nu face atât de mult ordine acasă zilele astea. Cum se face? Un cuvânt: copii.

Viața consultantului organizațional japonez, creatorul metodei de aranjare KonMari și protagonistul Netflix Faceți ordine cu Marie Kondo…s-a schimbat în mai multe moduri după ea și soțul ei Takumi Kawahara și-au întâmpinat al treilea copil, un băiat, în 2021.

„Până acum, am fost un profesionist ordonat, așa că am făcut tot posibilul să-mi păstrez casa ordonată în orice moment. Am renunțat la asta într-un mod bun pentru mine”, a spus ea printr-un interpret la un webinar și o ceremonie media recentă. . niște ceai virtual, The Washington Post ea a raportat pe 26 ianuarie: „Îmi dau seama acum că ceea ce este important pentru mine este să mă bucur să petrec timp cu copiii mei acasă”.

Marie, și ea mamă de fiice Satsuki7, și MikoLa vârsta de 6 ani, ea a mai spus: „Casa mea este dezordonată, dar felul în care îmi petrec timpul este modul potrivit pentru mine chiar acum în această etapă a vieții mele”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Principalul general al forțelor aeriene emite un avertisment de război cu China în 2025

Kanye West se confruntă cu paparazzi și aruncă telefonul unui fan (video)