in

Oferte J.Crew cu 80% reducere: ghete de 15 USD, blugi de 28 USD, pulovere de 20 USD și mai mult

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Nu există o modalitate mai bună de a petrece weekendul decât cu puțină terapie cu amănuntul, nu? Dacă trăiești pentru a face cumpărături, dar contul tău bancar nu este de acord, nu ești singur. Din fericire, există atât de multe oferte grozave pe care le puteți cumpăra de la J.Crew.

Utilizați codul promoțional REFRESH pentru a obține o reducere suplimentară de 50% la stilurile de reducere J.Crew. În funcție de ceea ce cumpărați, puteți economisi până la 80% la achiziție. Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate de a economisi. Folosiți același cod promoțional pentru a obține o reducere de 30% la prețul întreg și la stilurile J.Crew.

Obțineți acești blugi în stilul anilor 90 pentru doar 28 USD (inițial 138 USD). Obțineți unul dintre aceste pulovere cu gât țesut de 98 USD pentru 40 USD. Dacă aveți nevoie de o haină de iarnă, aceste jachete puf de 228 USD sunt la reducere pentru 73 USD.

Există atât de multe articole la modă de vânzare la J.Crew. Iată câteva dintre cele mai bune oferte pe care le puteți cumpăra în acest weekend.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Al Sharpton dă în judecată foștii polițiști din Memphis acuzați de uciderea lui Tire Nichols

Cadouri dulci de Ziua Îndrăgostiților pentru cuplurile la distanță