in

Oferta HP Intel 24 de ore: economisiți 67% la pachetul de laptop, imprimantă și mouse

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Dacă doriți să vă îndepliniți obiectivele pentru 2023, ar putea fi timpul să vă actualizați tehnologia. Dacă aveți un computer cu temperament, care vă îngreunează să treceți peste ziua de lucru, poate fi incredibil de frustrant. Dacă este timpul pentru un computer nou, dar achiziția nu este în bugetul tău, astăzi este ziua ta norocoasă. Există o reducere flash de 24 de ore pe care trebuie să o verificați.

Puteți obține laptopul HP 15,6″ 128GB Intel SSD, o imprimantă DeskJet 2723e, un mouse fără fir și un an de Microsoft Office 365 pentru doar 450 USD la HSN. Dacă ați cumpărat toate aceste articole individual, ați cheltui 1.347,52 USD. o reducere majoră de la un brand de încredere, care este greu de trecut.

Dacă doriți o achiziție mai personalizată, alegeți culoarea preferată. Acest pachet HP Intel vine în patru culori: argintiu, roz, albastru și verde. Nu așteptați să faceți cumpărături. Acest preț este disponibil timp de 24 de ore.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rent the Runway este acum pe Amazon – cumpără-l pe designerul preaiubit pentru mai puțin de 100 USD

În urma șocantei răpirii lui Sherri Papini