in

Nick Viall se va căsători cu Natalie Joy mai devreme decât crezi

„Suntem cu siguranță dornici să ne căsătorim”, a continuat ea. „Cu siguranță nu ne-am logodit pentru a avea o logodnă lungă, așa că a fost grozav. Este incitant.”

Și cu atât de mulți prieteni apropiați care s-au căsătorit recent, Nick a luat la inimă câteva dintre sfaturile lor cheie.

„Toată lumea ne spune: „Trebuie să găsești locul”, a explicat el. „Pentru mine, este un nivel de entuziasm, dar mi s-a spus că, dacă îl găsești, devine mult mai ușor. Dar acesta este marele obstacol. Așa că acum sunt încântat să-mi dau seama. Este intimidant.”

Căutarea locației se va face la nivel local dintr-un motiv foarte dulce.

„Nu știu dacă scopul nostru este să avem cea mai mare nuntă din toate timpurile. Cred că pentru noi, ceva despre care am vorbit, este important să implicăm oameni care ne cunosc relația și ne cunosc. Așa că cred că ar fi un fel de forță motrice.” „, the Absolvența în Rai el a spus, cu viitoarea sa soție intervinând: „De asemenea, comoditatea. Vrem să fie foarte ușor. Am o mulțime de membri ai familiei mai în vârstă și bolnavi pe care vreau să vin și nu vreau ca nimeni să fie nevoit să facă asta. zboară în Mexic. Vreau să fie ușor pentru toată lumea.” .

Și, bineînțeles, există și chestiunea listei de invitații care trebuie văzute atunci când vine vorba de colegii membri ai Națiunii Licențiate. Deci, cine face tăietura?

jarrod [Haibon] Și Ashley [laconetti] cu siguranță”, the Viall Fişier gazda podcast a început. „Bine [Higgins] Și Jesse [Clarke] Și Sharleen [Joynt] Și Andy [Levine]. Acestea sunt cu siguranță o joacă de copii. Cred că sunt multe. Am fost destul de norocoși să fim prieteni buni cu acea comunitate. Vom vedea ce vom putea face. Nici măcar nu știm ce fel de nuntă va fi, dar majoritatea oamenilor sunt cu siguranță familie.”

interveni Natalie, adăugând prieteni Sarah Hyland Și Wells Adams chiar și pe lista de invitați: „Sunt multe. Ne-am făcut niște prieteni foarte buni”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Priscilla Presley contestă documentul de încredere al Lisei Marie, ar putea fi fraudulos

Robert Horry a fost exclus din jocul de baschet al lui Son HS pentru Heckling Refs