in

Megan Fox arată o nouă coafură Lob și o imagine de bikini

Acest Transformatoare vedeta și-a transformat aspectul.

Megan Fox ea și-a debutat noul păr pe 27 ianuarie, arătând lumii bobul ei lung cu rădăcini după o nuanță de blond închis. Fetița de un an și-a împărtășit două selfie-uri cu privirea ei Povestea Instagram, oferind fanilor o privire asupra noului ei aspect din diferite unghiuri. Megan și-a arătat și o fotografie cu corpul ei într-un bikini portocaliu în aceeași zi.

Nu este prima dată când Megan își face o schimbare totală a părului. Într-adevăr, actrița, cu care este logodită Mitralieră Kelly, a agitat mai multe stiluri noi recent. În aprilie, tânăra de 36 de ani a întors capetele când și-a arătat bucle roz fucsia la rulotă. Buna dimineata, jucat atât de Megan, cât și de MGK. Alți membri ai distribuției din proiect includ Dove Cameron Și Becky g.

După cum avea să dezvăluie timpul, Megan va continua să aibă o altă nuanță de plete roz în acea vară. În iunie, ea s-a bucurat în timp ce participa la premiera documentarului Hulu al MGK Viața în roz cu părul roz bubblegum strâns.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Renée Zellweger și Ant Anstead arată mai îndrăgostiți decât oricând în fotografiile rare

Poliția din Memphis închide unitatea SCORPION implicată în moartea lui Tire Nichols