in

Marilyn Manson plătește victima agresiunii sexuale Esme Bianco

Din punct de vedere istoric, subgenul numit „shock rock” a fost populat de artiști precum Ozzy Osbourne și Alice Cooper, care se angajează în bufnii provocatoare pe scenă, dar sunt în mod fundamental oameni respectabili.

Marilyn Manson nu se încadrează în această categorie.

Manson a fost acuzat de agresiune sexuală și hărțuire de către numeroase femei și acum a început procesul lung și costisitor de a scăpa de probleme.

Unele dintre cele mai șocante acuzații au venit Urzeala tronurilor actrița Esmé Bianco, care s-a întâlnit cu Manson în 2011.

În aprilie 2021, Bianco a devenit primul dintre acuzatorii lui Manson care a intentat un proces civil pentru agresiune sexuală.

Potrivit unui nou raport al oameni revista, Manson și Bianco au soluționat acum cazul în afara instanței pentru o sumă nedezvăluită.

„SM. Bianco a fost de acord să-și rezolve acuzațiile împotriva Brian Warner și Marilyn Manson Records, Inc. pentru a-și continua viața și cariera”, se arată într-un comunicat al echipei juridice a actriței.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – 10 DECEMBRIE: Esme Bianco participă la prezentarea globală Faberge X Game of Thrones, pe 10 decembrie 2021, la Beverly Hills, California. (Fotografie de Rich Fury/Getty Images)

SM. Bianco a fost de acord să-și soluționeze pretențiile împotriva Brian Warner și Marilyn Manson Records, Inc.

Bianco a prezentat anterior acuzații de abuz fizic și psihologic împotriva lui Manson – al cărui nume real este Brian Warner – și a deschis calea pentru multe alte femei să facă afirmații similare.

„La o ocazie, domnul Warner a urmărit [Bianco] în jurul apartamentului cu un topor, făcând găuri în pereți”, au spus avocații săi într-un comunicat de presă.

Marilyn Manson pe covorul roșu
Marilyn Manson a trăit o viață singură în săptămânile de când a fost acuzat de abuz sexual în serie. Iar cei din interior spun că șocul rocker este într-o stare de paranoia extremă. (Foto prin Getty)

„Cu o altă ocazie, domnul Warner a tăiat-o pe doamna Bianco cu un cuțit nazist în timpul sexului, fără acordul ei, și a fotografiat tăieturile de pe corpul ei”,

„De prea mult timp abuzatorul meu a fost lăsat necontrolat, activat de bani, faimă și o industrie care a închis ochii”, a scris Bianco într-o declarație pentru People.

„În ciuda numeroaselor femei curajoase care au vorbit împotriva lui Marilyn Manson, nenumărați supraviețuitori rămân tăcuți și unele dintre vocile lor nu vor fi auzite niciodată”, a continuat ea.

Marilyn Manson în 2020
Marilyn Manson a fost acum acuzată de abuz de către cinci femei diferite. Infamul rocker de șoc ar putea face în curând acuzații penale.

„Speranța mea este că, prin creșterea mea, îl voi ajuta să-l împiedic pe Brian Warner să mai distrugă vieți și să permit altor victime să caute propria lor mică măsură de dreptate”.

„Pentru a fi clar, acest proces a fost intentat doar după ce clientul meu a refuzat să fie zdruncinat de doamna Bianco și de avocatul ei și a cedat la revendicările lor financiare scandaloase bazate pe un comportament care pur și simplu nu a avut loc niciodată”, au scris ei avocații lui Manson la acea vreme. .

„Vom contesta cu fermitate aceste acuzații în instanță și suntem încrezători că vom învinge”.

Imaginea lui Marilyn Manson
Marilyn Manson la un eveniment pe covorul roșu. De fapt, era probabil covor negru. (Foto prin Getty)

În urma afirmațiilor lui Bianco, alte câteva femei l-au acuzat pe Manson de abuz, inclusiv pe fosta lui iubită, actrița Evan Rachel Wood.

De atunci, Manson a susținut că acuzatorii săi au lansat o conspirație împotriva lui cu scopul de a-i distruge cariera.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kristin Cavallari își cere scuze lui Stephen Colletti pentru că l-a înșelat

Brandon Hammond intervine pentru a discuta despre rolurile sale clasice, a relua legătura cu foștii săi co-staruri și multe altele