in

La La Anthony dezvăluie lecția pe care a învățat-o după ce s-a căsătorit cu tineri

În cel mai recent episod din Intrând în camera umbră, La La Antonio.vorbesc despre dragoste, viață și parentalitate cu gazda Thembi.

Actrița multitalentată, mamă cu personalitate TV și femeie de afaceri a divorțat de Carmelo Anthony după ani de co-parenting. Detaliile despre relația ei au adus-o în sute de titluri.

Thembi îl întreabă pe extensie BMF actriță ce a învățat din dragoste în viața ei, la care ea răspunde că și-ar fi dorit să fi luat mai mult timp. Apoi descrie relația lor ca fiind „grea”.

Probabil că aș fi… Am început foarte tânăr în relația mea. Și poate ar încerca [take] mai am timpul și să învăț mai multe despre dragoste, parteneriat și căsătorie. Și să nu sari direct într-o relație atât de grea și grea atât de repede.

La La își dezvăluie „tipul” la 40 de ani

După ce s-a gândit puțin la căsătoria cu Carmelo, La La a dezvăluit și care este „tipul” ei acum când este singură.

Ea și fostul ei Carmelo erau împreună de peste un deceniu. S-au logodit în ziua de Crăciun 2004 și s-au căsătorit în 2010. Foștii s-au desfășurat de când s-au despărțit în aprilie 2017.

Ei au un fiu de 15 ani, Kiyan Anthony și se înțeleg ca părinți, potrivit lui Anthony.

La La a cerut ulterior divorțul în iunie 2021, invocând diferențe ireconciliabile. Ea a împărtășit înțelegerea ei despre ce să caute la un partener după un divorț.

Genul meu… știi care este adevărul, vreau să fiu deschis. De parcă nu vreau să am doar un tip, de genul, vreau să fiu deschis la un tip despre care nu l-aș crede că este genul meu sau așa ceva. Nu este o normă când oamenii mă așteaptă pentru că cred că atunci când te întâlnești, trebuie să fii deschis. Pentru că dacă ai această super listă de verificare, corect, atunci nu cred că vei găsi pe nimeni.

Actrița a mai adăugat că îi plac personalitățile unice mai degrabă decât să aibă o persoană de tip întâlnire.

Adică, cu siguranță, ca FIȚI TINE mare personalitate, știi să comunici. Adică, știi, personalitatea este mare. Comunicarea este grozavă. Fii sincer. Îmi plac oamenii care sunt ceea ce sunt, cum ar fi să nu încerce să fie altceva. De exemplu, pot să tremur cu respectul tău, ai venit la masă pentru cine ești.

Urmărește episodul complet mai sus.Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jessa Duggar: Iată de ce fanii cred că se află în modul de criză pentru memoriile lui Jinger

ABC Honchos informează personalul despre ieșirile TJ Holmes și Amy Robach